Opettajat

MINNA JUNTUNEN

Vastaava joogaopettaja Minna Juntunen on harrastanut joogaa 2000-luvulta lähtien ja jo ennen sitä kokeillen joogapolullaan useita erilaisia joogalajeja, -saleja ja -opettajia. Minna on valmistunut Hatha joogaopettajaksi Tanskassa. Koulutus vastaa Yoga Alliancen RYT 500:ta. Opiskeluun kuului myös opiskeleminen Intiassa, minne Minna on matkannut kouluttautumaan ja hakemaan uutta inspiraatiota opetukseen. Minna on Intiassa erikoistunut Restoratiiviseen joogaan, jonka juuret ovat Iyengar joogassa.

Kevään 2017 aikana Minna on kouluttautunut Shakta Joogaopettajaksi. Shaktajooga on maailmalla tunnettu myös nimillä Kaulajooga tai traditionaalinen tantrajooga. Kaulajooga on vanhanajan joogaa, joka on säilynyt alkuperäisessä muodossaan ja johon 1900-luvulla alkanut modernin joogan aikakausi ei ole voimakkaasti vaikuttanut.

Lisäksi Minna tekee ayurvedista kävelyhierontaa, joka pohjautuu vanhanaikaiseen intialaiseen perinteeseen. Olet tervetullut kokeilemaan.

Minna antaa myös asiakkailleen yksityisiä joogaterapiatunteja sekä ohjaa pienryhmissä joogaterapiaa. Joogaterapian juuret ovat Svastha Joogassa ja Ayurvedassa, intialaisesta lääketieteessä. Minna on erikoistumassa Joogaterapiaan ja valmistuu vuoden 2020 aikana kansainväliseksi Joogaterapeutiksi.

Minna on opettanut joogaa ja useita muita liikunnallisia lajeja usean vuoden Tanskassa, jossa hän toimi freelancena. Minna muutti takaisin Suomeen vuoden 2011 lopulla. Jooga-Aitta avattiin omasta sisäisestä tarpeesta 21.12.2012. Joulukuussa 2019 Jooga-Aitta juhlii 7-vuotissynttäreitä.

TEIJA LEINONEN – SLOW JOOGA

Teija on aloittanut säännöllisen joogaharjoituksen astangajoogalla vuonna 2012.

Harjoittelu oli aluksi raskasta, mutta huomasin pian kehossa hyviä tuntemuksia harjoittelusta, joten jooga jäi elämääni. Jooga on auttanut minua kuuntelemaan omaa kehoa ja mieltä. Löytäessäni hengityksen voiman asanoihin ja virtaavuuden harjoitteluun, joogaharrastus vei kokonaan sydämeni. Asanaharjoituksen lisäksi teen säännöllisesti hengitys- ja meditaatioharjoituksia.

Opiskelen Slowjoogaopettajaksi (RYT200) Janne Kontalan, Emma Paukun ja Anneli Rautiaisen opissa. Lisäksi kouluttaudun Oulussa vierailevien joogaopettajien kursseilla. Uskon joogan opiskelun jatkuvan vielä vuosia ellei läpi elämän. Se on vaikuttanut minun henkiseen kasvuun, elämäntapaan ja koko kehon hyvinvointiin.

Jooga-Aitalla opetan Slow joogaa. Tunnilla pyrin lempeään ja jokaisen yksilöllisyyttä huomioivaan ohjaamiseen.

SELINA KUITTINEN

Selina on kipulääkäri, joka on kiinnostunut joogassa sen kokonaisvaltaisesta positiivisesta vaikutuksesta kehoon, hengitykseen ja mieleen. Erityisesti kiinnostaa joogan käyttö kipujen hoidossa sekä joogan henkinen, meditatiivinen puoli. Selina on joogannut 10 vuotta, ja hän valmistuu ensi kesänä sekä Suomen Joogaliiton joogaopettajaksi että joogaterapeutiksi. Selina ohjaa Jooga-Aitalla hieman satunnaisesti, yleensä torstaisin lähinnä selkäjoogaa ja lempeää hathajoogaa.

MERVI VALJUS

Ammatiltaan Mervi on sairaanhoitaja ja seksuaalineuvoja. Mervi on valmistunut yinjooga- ja rentoutusohjaajaksi.