Tapahtumat

Tulevat tapahtumat

23.11.2019 Deep Breath and Relaxation with KanteleScapes and Jooga-Aitta

Tervetuloa lähestymään kehoasi aisteja herätellen joogaterapian ja musiikin keinoin. Joogaterapeuttinen jooga on Non Glamorous joogaa täytettynä hyväksyvällä rakkausteemalla itseäsi kohtaan, sillä emme pyri näyttämään kauniilta asanoissa, vaan keskitymme siihen, miten sinä tiedostat omaa kehoasi rakkaudella, lempeästi ja armeliaasti hyväksyen sen sellaisena kuin se on. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat oppia tulemaan enemmän tietoiseksi omasta kehostaan, ja sen rajoista sekä mahdollisuuksista. Musiikin avulla pääset vielä syvemmälle omaan sisäiseen maailmaasi.

Tapahtumassa syvennytään rentoutumiseen, palautumiseen, hengityksen tiedostamisen merkitykseen, erilaisiin hengitystekniikoihin oman kokemuksen kautta.

KanteleScapes luo 39-kielisellä Lovikka-kanteleellaan rauhoittavan tunnelmallista ja introspektiivistä äänimaisemamusiikkia. Efektilaitteiden läpi ajetun sähkökanteleen saattelema äänimaisema on eteerinen ja kaunis; se vie kuuntelijan syvälle mielen syövereihin… Matka mielen ja sielun maisemiin voi alkaa!

Ilmoittautumiset: [email protected] tai Jooga-Aitan verkkokaupassa. Early Bird hinta voimassa 15.11. asti. Sen jälkeen hinta 30€. Maksaa voit myös paikan päällä tapahtumassa.

Ota mukaasi oma alusta.

Tapahtumien peruutusehdot

Aiemmat tapahtumat

Kuutervehdys 10.11.2019 – Isät ilmaiseksi!
Lempeä Meditatiivinen Kuutervehdys seremoniakaakaon ja gongin kera

Kello: 18.30-20.30
Hinta: 25€, Jooga-Aitan kortilla 20 €.

Tänä iltana Jooga-Aitta täyttyy tunnelmasta ja kynttilöistä. Lempeä Kuutervehdys on tarkoitettu tehtäväksi yleensä iltaisin, jotta keho ja mieli rauhoittuisivat yötä kohden. Tämä harjoitus koetaan yleensä myös hyvin meditatiivisena, jossa mieli tyyntyy ja uni maistuu seuraavana yönä. Liikkeitä tehdään rauhalliseen tahtiin omaa hengitystäsi kuunnellen. Asanoiden aikana pyritään myös pitämään mahdollisimman paljon silmiä suljettuina, jotta saamme ajatuksiamme käännettyä sisäänpäin. Kuutervehdyksen päätteeksi meditoimme ja teemme hengitysharjoituksia. Lempeä Kuutervehdys sopii hyvin myös vähemmän jooganneelle, sillä liikkeet ovat lempeitä ja pehmeitä.

Tapahtumassa saamme maistaa aitoa Seremoniakaakaota. Intiaanit ovat kautta aikojen käyttäneet kaakaota sydäntä avaavana lääkkeenä ja itsensä parantamiseen. Kaakao vapauttaa negatiivisia tuntemuksia ja yleensä kaakaosta saa mieltäkohottavan kokemuksen. Seremoniakaakao ei ole verrattavissa kaupasta saataviin sukulaisiin, vaan tämä on Perusta aitoa Seremonioissa käytettävää kaakaota. Kaakao valmistetaan jauhetuista kaakaopavuista, vedestä, kaakaovoista ja lisätään hiukan agavesiirappia. Näin kaakao sisältää myös runsaasti rautaa, magnesiumia ja eri B-vitamiineja.

Aivan lopuksi saamme nauttia gongista ja koshista. Varaudu siihen, että aikaa voi mennä enemmän kuin kaksi tuntia.

——————————-

Ayurvedaa & Svastha joogaa 17.11.2019
Tervetuloa lämpimästi lähestymään kehoasi Joogaterapian keinoin. Tunti on Non Glamorous, täytettynä hyväksyvällä rakkausteemalla itseäsi kohtaan, sillä emme pyri näyttämään kauniilta asanoissa, vaan keskitymme siihen, miten sinä tiedostat omaa kehoasi rakkaudella, lempeästi ja armeliaasti hyväksyen sen sellaisena kuin se on. Tuntii sopii kaikille, jotka haluavat oppia tulemaan enemmän tietoiseksi omasta kehostaan ja sen rajoista.

Nyt syvennytään rentoutumiseen, palautumiseen, hengityksen tiedostamisen merkityseen, erilaisiin hengitystekniikoihin ja bandhoihin, oman kokemuksen kautta.

Tunnin pitää Jooga-Aitan Minna Juntunen, Joogaterapiaan ja kivunhallintaan erikoistuva joogaopettaja

——————————-

Kun on aika rauhoittua

SU 1.9.2019 Kello: 18.00-20.3

Tule nauttimaan joogaterapeuttisesta joogasta, jossa teemana on hengitysharjoitukset, mindfullness ja lempeää joogaa koko keholle. Tätä vuodenaikaa voidaan pitää myös värien, veden, tulen ja valon juhlana. Nautitaan ensimmäisistä pimenevistä illoista, kynttilöistä ja luonnon värikkyydestä.

Jooga-Aitta täyttyy tänä iltana väreistä, kynttilöistä ja veden äänistä. Tarjolla on maadoittavaa tulsia.

——————————-

11.8.2019 Kuutervehdys seremoniakaakaon kera

Lempeä Meditatiivinen Kuutervehdys seremoniakaakaon ja gongin kera

Tervetuloa Jooga-Aittaan sunnuntaina 11.8.
Kello: 18.30-20.30
Hinta: 25€, Jooga-aitan kortilla 20€

Lempeä Kuutervehdys on tarkoitettu tehtäväksi yleensä iltaisin, jotta keho ja mieli rauhoittuisivat yötä kohden. Tämä harjoitus koetaan yleensä myös hyvin meditatiivisena, jossa mieli tyyntyy ja uni maistuu seuraavana yönä. Liikkeitä tehdään rauhalliseen tahtiin omaa hengitystäsi kuunnellen. Asanoiden aikana pyritään myös pitämään mahdollisimman paljon silmiä suljettuina, jotta saamme ajatuksiamme käännettyä sisäänpäin. Kuutervehdyksen päätteeksi meditoimme ja teemme hengitysharjoituksia. Lempeä Kuutervehdys sopii hyvin myös vähemmän jooganneelle, sillä liikkeet ovat lempeitä ja pehmeitä.

Tapahtumassa saamme maistaa aitoa Seremoniakaakaota. Intiaanit ovat kautta aikojen käyttäneet kaakaota sydäntä avaavana lääkkeenä ja itsensä parantamiseen. Kaakao vapauttaa negatiivisia tuntemuksia ja yleensä kaakaosta saa mieltäkohottavan kokemuksen.

Seremoniakaakao ei ole verrattavissa kaupasta saataviin sukulaisiin, vaan tämä on Perusta aitoa Seremonioissa käytettävää kaakaota. Kaakao valmistetaan jauhetuista kaakaopavuista, vedestä, kaakaovoista ja lisätään hiukan agavesiirappia. Näin kaakao sisältää myös runsaasti rautaa, magnesiumia ja eri B-vitamiineja.

Kaakao on luonnollinen ja muinainen lääkekasvi, joka sisältää vitamiineja, mineraaleja ja on vahvasti antioksidanttinen. Kaakao tässä muodossa myös lisää verenkiertoa aivoihin, ja näin vapauttaa hyvää oloa tuottavia endorfiineja.

Aivan lopuksi saamme nauttia gongista ja koshista. Varaudu siihen, että aikaa voi mennä enemmän kuin kaksi tuntia.

——————————-

Joogaa Naiselle Ammatti 13.4.2019

Jooga-Aitta ja Naisten Pankin Oulun paikallisryhmä järjestävät yhdessä Joogaa Naiselle Ammatti -tapahtuman lauantaina 13.4. klo 12.00-15.00. Tarjolla on kaksi vähän erilaista joogaa; lempeä hatha vinyasa flow ja syvärentouttava medical jooga, jossa hyödynnetään joogaterapiaa.

Yhden tunnin hinta on 15 €, molemmat tunnit yhteensä 25 €. Käteismaksu. Tapahtuman tuotto lahjoitetaan Naisten Pankille kehitysmaiden naisten yrittäjyyden ja omaehtoisen toimeentulon tukemiseksi. Yhdelle tunnille mahtuu maksimissaan 22 joogaajaa.

AIKATAULU

12.00 – 13.00 LEMPEÄ VINYASA FLOW
Tunti on dynaaminen hatha vinyasa flow -tunti, jossa asanat tehdään virtaavina sarjoina kehoa kuunnellen ja liikkeestä nauttien hengityksen tahdissa. Tunti soveltuu jo jonkin verran jooganneille.

13.30 – 14.45 SYVÄRENTOUTTAVA MEDICAL JOOGA
Tunti on tarkoitettu sinulle, joka kärsit jostain vammasta tai olet toipumassa leikkauksesta tai muuten vain toivot rauhallisempaa alkua viikonlopullesi. Medical jooga sopii stressaantuneelle, väsymyksestä kärsivälle, sairaalle tai loukkaantuneelle tai henkilölle, joka tarvitsee tasapainoa kehoonsa tai haluat pitää sen tasapainossa tai sinulle, joka haluat lempeää ja todella rentouttavaa joogaa. Muista kuitenkin aina neuvotella lääkärisi kanssa, jos tilasi vaatii sitä, ennen kuin osallistut tälle tunnille. Tällä tunnilla viivymme asanoissa todella pitkään.

——————————-

Lempeä sunnuntai 10.2.2019
Lempeän sunnuntain teemana on palautuminen ja eheytyminen – joogaterapian näkökulmasta. Oulun Joogaterapiayhdistyksen yksi perustajista Minna Juntunen pitää päivän aikana jooga- ja hengitysharjoituksia sekä kertoo, miten joogaterapian avulla voit hoitaa itseäsi. Harjoituksissa tarkastellaan mm. lonkkaa, selkää sekä hengitystä.

Ota mukaan oma matto, sopiva rento vaatetus sekä mahdolliset omat eväät.

Tarjolla on tulsia ja pientä purtavaa. Viereisestä ravintolasta voidaan tilata esim. yhdessä kasviskeitto.

Aika: su 10.2. 2018 klo 11.00 – 16.30
Paikka: Jooga-Aitta, Asemakatu 10, käynti sisäpihalta.
Hinta: 55 € (Oulun Joogaterapian ry jäsen/Jooga-Aitan asiakkaat ), 65 € ( ei-jäsen )
Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu 4.2. mennessä Jooga-Aitan tilille FI62 8900 8710 6552 64. Kirjoita viitetietoihin oma nimesi ja puhelinnumero / email – osoitteesi.

——————————-

Lempeä sunnuntai 2.12.2018 klo 10.30 – 16.00

Lempeän sunnuntain teemana on palautuminen ja eheytyminen – joogaterapian näkökulmasta.

Oulun Joogaterapiayhdistyksen yksi perustajista Minna Juntunen pitää päivän aikana jooga- ja hengitysharjoituksia sekä kertoo, miten joogaterapian avulla voit hoitaa itseä.

Harjoituksissa tarkastellaan erityisesti mm. lonkkaa, selkää sekä hengitystä.

Ota mukaan oma matto, sopiva rento vaatetus sekä mahdolliset omat eväät.

Tarjolla on tulsia ja pientä purtavaa. Viereisestä ravintolasta voidaan tilata esim. yhdessä kasviskeitto.

Aika SU 2.12. 2018 klo 10.30 – 16.00 ja paikkana Jooga – Aitta, Asemakatu 10, käynti sisäpihalta.

Hinta 55 € ( Oulun Joogaterapian ry jäsen/Jooga-Aitan asiakkaat )

          65 € ( ei jäsen )

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu  29.11. mennessä Jooga-Aitan tilille

FI62 8900 8710 6552 64

Kirjoita viitetietoihin oma nimesi ja puhelinnumero / email – osoitteesi.

Lämpimästi tervetuloa!

——————————-

13.12.2018 klo 17-21 Pikkujoulut 2018!

❤️Täällä ne ovat – Pikkujoulut 2018 upealla kattauksella!❤

Aika: TO 13.12. Kello: alkaen 17-21.00

Tervetuloa viettämään pikkujoulua Jooga-Aittaan lempeässä ja hyvässä hengessä. Tule nauttimaan jo tutuiksi muodostuneista Ris à la mandesta ja lahjapelistä.

Laskeudumme joulurauhaan lempeällä joogalla ja suklaameditaatiolla. Tunnin ohjaa ihastuttava Sielunliikkeen Niina.

Pikkujoulut sisältävät hyviä tarjouksia, niin joogakorteista kuin joogatuotteista.
Paikalla on myös OM Design Yoga Wearin koko valikoima.

Livemusiikkia à la JAGASPACE!

Paikalle voit tulla jo Kello: 17 alkaen

Ohjelma:

Kello: 17-17.45 JouluGlögiä ja jouluisia herkkuja, Tuote-esittelyä ja tarjouksia. Joululahjaideoita.

Kello: 17.45-19 Laskeutuminen joulurauhaan lempeän hatha-joogan avulla. Availemne kehoa hengitystä kuunnellen, päästämme jo irti vuoden kiireistä.
Lopuksi teemme ihanan suklaameditaation, joka herättää tietoisena olemisen ja nauttimisen kokemuksen myös syödessä.

Kello: 19-20 Ris à la mande ja lahjapeli. Kaikki saavat lahjan!

Kello: 20-21 Iltakaakao – Aitoa suklaajuomaa Perusta. Uskomattoman hyvää! (Ei Suomen kaupoista) Livemusiikkia à la Jagaspace

Ota mukaasi runsaasti jouluista rentoa mieltä. Me huolehdimme kaikesta. Jos haluat, voit tuoda pari omaa lahjaa lahjapeliin. Lisätietoja saa Minnalta.

Pyydämme sitovat Ilmoittautumiset [email protected] viimeistään 13.12., että kerkeämme tehdä kaikki jouluvalmistelut!

Hinta: 20 € (Ota kaverisi mukaan ❤️)

Maksaa voit Jooga-Aitan tilille FI62 8900 8710 6552 64 tai paikan päällä Tai oheisen linkin kautta. Kirjoita vain viestiksi pikkujoulut.

Lämpimästi tervetuloa ❤️❤️❤️

——————————-

Jagaspace Gong SPA – Jooga Aitta 14.12.2018 klo 19.00-20.30

Olemme iloisia voidessamme jakaa kanssasi ainutlaatuisen ja syvälle ulottuvan Gong Spa äänikylpy-illan. Gong SPA-äänikylpy on täydellinen työkalu, jolla voimme vapauttaa jännitteet ja ladata itseämme…

GONG SPA:

Äänikylpy saattaa sinut syvärentouttavalle matkalle puhdistaen mieltäsi ja kehoasi. GongSPA kylvyssä rentoudutaan mukavasti selinmakuulla. Hoitajien soittamat äänet luovat ympärillesi turvallisen maailman, jossa on helppo päästää irti kehon ja mielen jännitystiloista. Soittimien äänivärähtely hieroo ja hoitaa kehoasi aina solutasolle asti.

GONGI – yksi maailman vanhimmista soittimista, se auttaa sinua saavuttamaan syvän rentoutumisen tilan. Oriental-filosofian mukaan Gongin orgaaniset äänet auttavat eroon peloista ja muista negatiivisista tunteista. Gongin äänet tyhjentävät ja tasapainottavat aivojen aaltoja. Tämä lisää luovuutta ja moninkertaistaa immuunijärjestelmän toimintaa.

Gongien lisäksi äänikylvyssä pääset kuulemaan:
Kaushalyan-kaunista ääntä, viulua, tiibetiläisiä soivia kulhoja, harmoonia
Alexin-rumpuja, kristallikulhoja, planetaarisia gongeja (Aurinko, Venus, Mars, Luominen)

Kaushalya ja Alex ovat oppineet gongimestari Don Conreauxilta (Yogi Bhajanin opetuslapsi).

Viron musiikki- ja teatterikorkeakoulusta valmistuneet musiikkiterapeutit Kaushalya ja Alex tekevät työtään antaumuksella ja suurella sydämmellä. Korkeakoulu opintojen lisäksi he ovat syventyneet ääniterapian saloihin ja tekniikoihin niin Gongi mestari Don Conreauxin kuin Tiibetiläisten munkkienkin kanssa.

Saavuthan paikalle 10-15 minuuttia aikaisemmin, niin pääsemme aloittamaan aikataulun mukaan😊


HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN: Hinta 30 €

Varaa paikkasi [email protected]

TERVETULOA!!

Linkkejä ja lisätietoa:

www.jagaspacegongspa.com
www.facebook.com/JagaspaceGongSPA

——————————-

Jooga-Aitta tarjoaa vuoden 2019 alkuun terapeuttisesti ohjatun joogan aloituskurssin

Kurssi alkaa TO 10.1.2019 klo 19-20.30

Oletko kiinnostunut terapeuttisesti ohjatusta joogan kurssista aloittelijoille? Tammi-helmikuussa 2019 alkaa uusi kurssi aloittelijoille, jossa käymme läpi joogan perusasioita ohjaten joogaterapeuttisesti. Pääset tutustumaan eri asanoihin lempeästi. Mitä on pranayama. Mikä on rentoutumisen ja palautumisen merkitys. Miksi joogasta puhutaan tieteenä.

Joogan aloituskurssilla voit lähestyä lajia tutustumalla hiukan joogan taustoihin ja moniin perusasanoihin, joita näet monissa joogamuodoissa. Ja saat tutustua, miten asanoita voi tehdä monella eri tavalla, juuri sinulle sopivalla tavalla. Opit myös jooganvälineistä ja saat turvallisen pohjan jatkaa harrastusta. Opit tuntemaan ja tiedostamaan omaa kehoasi, niin että osaat kuunnella itseäsi, mitä keho ja mieli sinulle kertoo. Saat itsellesi työakalun, josta on hyötyä ja iloa sinulle loppuelämäksi.

Joogan aloituskurssi pitää sisällään 90 minuutin joogatunnin kerran viikossa 7 kurssikerran ajan.

Kurssilla tehtävät joogaharjoitukset tähtäävät parantavien liikkeiden lisäksi mielen rauhoittumiseen, hyvinvointiin, itsesi parempaan tuntemiseen ja hyväksymiseen. Hyödynnämme kurssilla niin omaa kehoa, mieltä, ääntä, musiikkia kuin erilaisia joogavälineitä ja opimme avustamaan myös toisiamme.

Kurssilla voit pitää mukanasi halutessasi omat muistiinpanovälineet. Pyrimme kokemaan harjoitusten vaikutukset omassa kehossamme.

Vain harva terveydellinen tila estää joogan harrastamisen kokonaan. Jos sinulla on kuitenkin jokin vakavampi sairaus, kannattaa siitä jutella kurssin opettajan kanssa.

Kurssin opettaja Minna Juntunen on joogaterapiaan erikoistunut joogaopettaja

Ilmoittaudu viimeistään 4.1.2019 [email protected]

Hinta: 7 tapaamiskertaa 149€, ennakkovaraajan etu 139€ maksaessasi 27.12.2018 mennessä joko Jooga-Aitan tilille FI62 8900 8710 6552 64

tai oheisen linkin kautta https://jooga-aitta.com/tuote/joogan-alkeiskurssi/

——————————-

Hengittämällä vahva korsetti -workshop 18.11.2018 klo 10-13

Hypopressive- tekniikka on sarja hengitys- ja asentoharjoituksia, jotka kohdistuvat erityisesti kehon keskustan syviin lihaksiin (lantionpohja, vatsalihakset, multifidus, pallea).
Hypopressive -harjoitukset suoritetaan asennoissa, jotka vähentävät vatsaontelon sisäistä painetta ja stimuloivat lantionpohjan sekä keskustan alueen lihasten refleksinomaista aktivoitumista. Juuri tämä refleksinomainen aktivoituminen on suurin ero Hypopressive- tekniikan ja muiden core- lihaksia harjoittavien tekniikoiden välillä. Muissa tekniikoissa yllmämainittuja lihaksia aktivoidaan tahdonalaisesti.

TEKNIIKAN MERKITTÄVIMPIÄ HYÖTYJÄ:
– Hengitystekniikan paraneminen
– Koko kehon ryhdin palauttaminen
– Vyötärölinjan kaventuminen
– Urheilusuorituksien paraneminen
– Lantionpohjan ja vatsalihasten lihastonuksen paraneminen
– Synnytyksestä palautuminen (turvallinen ja tehokas kuntoutumismuoto)
– Seksielämän paraneminen
– Erilaisten vammojen ja toimintahäiriöiden ennaltaehkäisy ja kuntoutus (laskeumat, virtsankarkailu, tyrät, välilevyn pullistumat)

KURSSIAIKA: Sunnuntai 18.11.2018 klo.10:00-13:00
PAIKKA: Jooga-Aitta (Asemakatu 10, Oulu)

Hinta: 75€

ILMOITTAUTUMINEN: niina(at)sielunliike.com tai info(at) jooga-aitta.com
Pienryhmäohjaukseen mahtuu mukaan max. 10 henkilöä

Kurssin jälkeen voit käyttää menetelmää itsenäisesti. Saat siihen liittyen videon ja materiaalin. Omaharjoitteen kesto alkeiskurssin jälkeen on noin 20-30min.

Menetelmä on todella tehokas ja monet kurssilaiset ovat sanoneet jo tämän yhden kerran vaikuttaneen kehon asentoon ja omaan ryhtiin ja tietty siihen, että housun nappi ei kiristä niin paljon 😉

TAUSTAA:
Hypopressive- tekniikka kehitettiin 1980- luvulla keinoksi kuntouttaa synnyttäneiden naisten lantionpohjan lihaksia ja vastalihaksistoa. Tavoitteena oli kehittää kokonaisvaltainen lähestymistapa kehon keskustan lihaksiston (core, ydintuki) terveyteen, luomalla vatsalihasten ja lantionpohjan kuntoutustekniikka joka poistaisi lantionpohjaan kohdistuvaa vatsanontelon sisäistä painetta.

Metodin hengitystekniikasta voi löytää paljon samankaltaisuutta jo vuosituhansien ajan joogassaharjoitetun Uddiyana Bandha– harjoituksen kanssa. Molemmissa suoritetaan hengityksen pidätys, jonka johdosta vatsaonteloon syntyy negatiivinen paine/tyhjiö.

Tekniikan menestys ja ennennäkemättömät hyödyt vauhdittivat lajin kehitystä, ja naisille suunnatusta kuntoutusmetodista kehittyi tekniikka, jonka avulla niin naiset kuin miehetkin ympäri maailman ylläpitävät ja huoltavat kehon keskustan alueen lihaksistoa.

HUOMIOITAVAA:
Metodille ominaisessa hengitystekniikassa suoritetaan hengityksen pidätys, mikä saattaa lisätä verenpainetta. Tämän vuoksi tekniikkaa ei suositella henkilöille joilla on korkea verenpaine/verenpainetauti. Tekniikkaa ei myöskään suositella raskaana oleville. Harjoittelun voi aloittaa noin kuusi viikkoa synnytyksen jälkeen. Harjoitukset ovatkin erinomainen tapa kuntouttaa lantiopohja ja vatsalihaksisto.

Mikäli sinulla tulee jotain muuta kysyttävää, niin ole yhteydessä: niina (at)sielunliike.com

——————————-

Shakta Joogakoulu kiertueella Oulussa 2.11.  klo 17:30 – 21:30

Shaktajooga: Harjoitus, meditaatio ja vapaus – Oulussa Jooga-aitassa 2.11. klo 17:30 – 21:30.

Oletko koskaan pohtinut kuinka muinainen joogamestari lähestyi harjoitustaan? Haluatko nähdä joogasta sen salatun puolen, jota harvemmin löytää kuntosaleilta?

Shaktajooga on ikivanha, intialaiseen lääketieteeseen perustuva joogamuoto. Harjoituksen aikana saavutettu meditatiivinen tila voimistaa harjoituksen tuloksia ja vie joogan hyödyt kaikille elämän osa-alueille. Shakta-traditio tarjoaa valtavasti syvää ymmärrystä, kehon ja mielen toiminnoista, onnellisuudesta ja vapaudesta. Tällä kurssilla joogaopettaja Miska Käppi johdattelee osallistujat shaktajoogan maailmaan ymmärrettävästi ja ilman kiirettä.

Kurssi ei vaadi aiempaa joogakokemusta sopii siksi mainiosti ensikertalaiselle. Myös kokeneemmat joogan harrastajat saavat tästä kurssista paljon. Kurssin vetäjä Miska Käppi opettaa shaktajoogaa Helsingissä.

ILMOITTAUTUMINENhttps://shakta.fi/harjoitus-meditaatio-vapaus/

——————————-

Kaamoksen kaatajaiset 4.11. klo 10-16 – joogaterapeuttinen näkökulma harjoituksessa

Oulun Jooga ry:n Joogasunnuntain 4.11. teemana on Kaamoksen kaatajaiset – joogaterapeuttinen näkökulma harjoituksessa.

Oulun Joogaterapiayhdistyksen perustajista Minna Juntunen ja Selina Kuittinen pitävät päivän aikana joogaharjoituksia sekä luennoivat joogaterapian ja länsimaisen lääketieteen näkökulmasta, miten joogan avulla voi hoitaa itseä. Harjoituksissa tarkastellaan erityisesti mm. lonkkaa, selkää sekä hengitystä.

Ota mukaan oma matto, sopiva vaatetus sekä omat eväät. Yhdistys ei järjestä ruokailua, mutta voi varata esim. pöytiä Saurahasta (Nepalilainen ravintola samassa pihapiirissä) kurssilaisille, jotka haluavat syödä siellä.

Aika: su 4. 11. 2018 klo 10 – 16 ja paikkana Jooga-Aitta

Hinta: 50 € (Oulun Jooga ry: n jäsen) / 60 € (ei jäsen).

——————————-

Furaha joogaa – hyväntekeväisyysjoogaa 22.9. 2018 klo 12.00–15.30

kello 12:00 tarjoamme hiukan tulsia, joogien pyhää yrttiä
kello 12.30 -13.30 Lempeä Hatha
kello 14.30-15.30 Syvärentouttava jooga ja Pranayama

Koko päivän hinta tulsin kera on 20e.
Yhden joogatunnin hinta 12e.

——————————-

La 1.9. klo 12-14 joogaterapeuttinen joogatunti

Teemana: Pallea, psoas, lonkka, alaselkä, alaraajat

Ayurvedaan, Svastha joogaan pohjautuva joogaterapiaa on sinulle, joka haluat tutustua intialaiseen lääketieteeseen perustuvaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi pohjautuvaan itsehoitomenetelmään. Joogaterapia ottaa huomioon sinut yksilönä niin ihmisenä, kehona kuin mielenä. Joogan mukaan kaikki on yhtä: keho, mieli ja hengitys.

Joogaterapia-tunti on Non Glamorous, sillä emme pyri näyttämään kauniilta asanoissa. Keskitymme siihen, miten sinä tiedostat omaa kehoasi hyväksyvästi, lempeästi ja armeliaasti hyväksyen sen rajat. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat oppia tulemaan enemmän tietoiseksi omasta kehostaan ja sen rajoista. Käymme läpi, mikä on sinun kehollesi kivutonta liikettä. Hinta: 2xleimaa joogakortista tai 25€.

——————————-

Su 2.9. Go Yoga & Chill Vegan! – CLUB

Iltapäivässä joogaa, ruokaa, hyvää letkeää musiikkia ja rentoa tunnelmaa!

13.00-14.15 Go Yoga: Hatha Jooga ja Rentoutus / Jooga Aitta / Minna, 10€ käteismaksu. Ilmoittaudu joogaan mukaan nettisivuilla tai [email protected] Näin varmistat paikkasi. Ota mukaan oma alusta ja viltti sekä paljon rentoa mieltä.

14.15-17.00 Vegan Chill! It’s Cucumba time! Luvassa aitoja Karibianmakuja!
Esim. Raikas Kookos-Kurpitsakeitto 5€, Jerk Currya ja Mustapapu-Couscous 7€, Kasvis-tattivartaita yrttimarinaadissa 2kpl 7€.

Kaikki raaka-aineet, joita käytämme ovat vegaanisia, tuoreita ja paikallisilta tuottajilta. Näin syksyllä käytämme suoraan Oulun metsistä poimittuja sieniä tuoreeltaan!

Pääkokkimme Sari Laurila on tehnyt ruokaa niin Suomessa kuin ulkomailla jo huikeat yli 25v ja täydellä rakkaudella luvannut teidän mielet iloa täyteen vatsan kautta loihtia.

Huom! Joogaamaan mahtuu rajallinen määrä max 25 hlöä, mutta ruokailuun ei ennakkoilmoittautumista.

——————————-

TERAPEUTTINEN JOOGA JA MUSIIKKI RETRIITTI – KORFU, KREIKKA 17.10.-24.10.2018

Lämpimästi tervetuloa infotilaisuuteen SU 26.8. Kello 17.30-18.30.

——————————-

World music concert and GongSPA with sacred Cacao 24.8, klo 21.00–23.30

Welcome to enjoy sacred cacao and worldmusic concert.

Cacao ceremonies have been around for thousands of years, originating all the way back to Mayan and Aztec traditions in Central and South America, used for spiritual, medicinal and ceremonial purposes for inner awakening and creative guidance. Pure cacao is used as a heart opening medicine for people to safely experience awakening, revelation and inner healing. Cacao is used in a sacred medicinal ritual, where intentions are set and once consumed, uplifting states are unlocked, negative emotions are released and we are able to connect to ourselves and the loving energy in our body.

Cacao used in a cacao ceremony is different from regular chocolate we eat. Unlike what you might expect, it doesn’t taste anything like hot chocolate, so it might surprise you when you first try it. It is a natural plant medicine and the cacao beans are what goes into the chocolate we are familiar with – but usually only 20-30%. Ritual cacao is made from ground cacao beans, water, cacao butter and a tiny bit of agavi syrup – all mixed into a liquid, actually very bitter but naturally high in iron, magnesium and B-complex vitamins.

Cacao has been used for centuries to heal the mental, physical and spiritual body. It is a natural and ancient plant medicine, with a high concentration of vitamins, minerals and is a powerful antioxidant. Cacao also increases blood flow (oxygen and nutrients) to the brain as well as induces the release of feel-good endorphins.

Cacao ceremonies are a type of shamanic healing – which is one of the oldest holistic healing practices used by indigenous cultures all over the world. These types of healing ceremonies work with rebalancing energies in the body to regain health. However, unlike other shamanic experiences, drinking cacao will not make you hallucinate or give you some sort of ‘out-of-body’ psychedelic experience. Cacao instead, is used to gently touch your heart and to guide you into an inner journey deep into the emotional center of our body – our heart (Anahata) chakra.

Cacao ceremonies vary depending on the ceremony facilitator (or shaman). People usually sit in a circle and set intentions, pray, sing together with heartfelt music or sound healing.

It is a fun, uplifting experience in a safe and open community.

In the end of ceremony we play gently gongs and meditate.

~:~~:~

Kaushalya and Alex are musicians and composers who making many years cooperation with yoga teachers, leading singing circles, drum circles, offering magical Gong SPA relaxation and Gongnight.

Kaushalya and Alex are learning about art of gong playing from great gong master Don Conreaux – Yogi Bhajan disciple and passed the sound massage courses of the Tibetan monks and acquainted with the techniques of the ”Sound Bath” and the ”Contact massage” what give healing effect for the human body and mind.
In 2017 we graduated from the EMTA (Estonian Music and Theater Academy).

~:~~:~

Registration: [email protected]
Price: 35e

——————————-

Tervetuloa Jooga-Aitalle tarkastelemaan kanssamme yinjoogan maailmaa!

Yinjoogatyöpajat: perjantaina 24.8. klo 17 – 20 ja lauantaina 25.8. klo 9 – 12.

Voit osallistua molempiin päiviin tai vain toiseen. Kokonaisvaltaisemman kuvan yinjoogasta ja syvemmän mahdollisuuden sukeltaa itseesi saat osallistumalla molempiin päiviin. Molempiin työpajoihin osallistumalla saat työkaluksesi kaksi toisiaan täydentävää harjoitusta, sillä perjantain työpajassa laskeudumme hyvin rauhallisen harjoituksen kautta yöunille valmistavaan energiaan, kun taas lauantain työpajassa aamuharjoituksen myötä tutustumme yinjoogan mahdollisuuteen herätellä kehoa ja mieltä uuteen päivään.

Hinta: 80€ molemmat työpajat, 45€ yksi työpaja

Ohjaaja: Milja Horneman

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: [email protected] tai 040 5645 430 maanantaihin 20.8. mennessä

Työpajoissa käännämme huomion omaan kehoomme sekä mieleemme ja tarkastellemme yinjoogan vaikutusta itsessämme. Harjoituksessa keskitytään oman kehon tuntemuksiin, hengitykseen sekä mielen liikkeisiin. Asanoissa viivytään muutamista minuuteista jopa kymmeneen minuuttiin. Yinjoogaharjoitus on hitaasti etenevä harjoitus ja tärkeintä on oman valinnan kunnioittaminen. Harjoitus luokin mahdollisuuden oman itsen tarkastelulle, jonka pohjalta valintoja voi tehdä sekä joogamatolla että sen ulkopuolella itseään kunnioittaen. Yinjooga on rauhallinen joogamuoto, jolla voidaan vaikuttaa lihasten lisäksi myös syvempiin sidekudoksiin, kuten lihaskalvoihin ja lihaskalvoketjuihin. Kiinalainen lääketiede ja meridiaaniteoria saattelevat meidät näissä työpajoissa myös yinjoogan syvimpään ulottuvuuteen.

Työpajoissa teemme yinjoogaharjoitukset, joiden vaikuttavuuden eri tasoja tutkimme harjoituksen jälkeen. Tarkastelemme variaatioita harjoituksiin, jotta harjoituksia on mahdollista hyödyntää yksilöllisesti soveltuen myös työpajan jälkeen. Tutustumme yin elementtien lisäksi yang elementteihin, joiden avulla harjoitukseen voi tarpeen tullen lisätä liikettä. Työpajat soveltuvat aloittelijalle, mutta myös jo joogaa harrastaneelle. Yinjooga on erinomainen muoto syventää kehon ja mielen yhteyttä ja sen myötä voikin aueta täysin uudenlainen tapa antaa joogan tapahtua. Harjoitus avaa sekä kehoa että mieltä ja vaikuttaa myös energeettisellä tasolla. Yinjoogan syvän vaikuttavuuden vuoksi työpajoja ei suositella raskaana oleville.

Lämpimästi tervetuloa syventymään itseesi yinjoogan äärellä.

——————————-

Kiertävä KesäJooga Ulkona – Tule mukaan!

❤ Paikkoja on vahvistunut lisää Kiertävään Kesäjoogaan ❤

👉 Näihin pääset jo ilmoittautumaan https://vello.fi/joogaaitta/

🌸 TI 5.6. Sanginsuu, Raitakallion perheen piha, Peräkyläntie 105, täällä voit bongata mm. lehmiä.
Kello: 18-19.15
Hinta: 8€

🌸 LA 9.6. Kastelli, Torpantie 56, Dalsgaardin perheen kaunis piha
Kello: 13 – 14.15
Hinta: 8€

🌸 TO 14.6. Talvikangas, Kinostie 4, Hoitola Niitty tarjoilee yrttiteetä
Kello: 18 – 19.15
Hinta: 8€

🌸 MA 18.6. Laiturijoogaa – Laivakodin Laituri. Mahdollisuus uimiseen ja pääset tutustumaan halutessasi Laivakotiin 😍
Kello: 18 – 19.15
Hinta: 8€

———————————-

Mindfulness ja Asahi kurssi Oulussa 24.3.2018

Onko sinun vaikea rentoutua ja rauhoittua, tai onko sinulla univaikeuksia? Haluatko vahvistaa läsnäolemista arjessasi ja oppia stressinhallintaa? Mindfulness ja Asahi kurssi Oulussa nyt 24.3. lauantaina.

Mindfulness menetelmästä on tehty yli 5000 tutkimusta, ja sen on todettu lisäävän stressinsietokykyä ja kykyä elää nykyisessä jatkuvassa muutoksessa. Mindfulness harjoitteiden on myös todettu ennaltaehkäisevän ahdistusta, auttavan univaikeuksiin, keskittymisvaikeuksiin ja kivunhoidossa sekä helpottavan tunteiden hallinnassa.

Mindfulness menetelmän avulla kehomme rentoutuu ja mielemme rauhoittuu. Kurssilla opit mistä menetelmässä on kyse ja kuinka hyödyntää menetelmää ja harjoitteita omassa arjessasi. Opettelemme vahvistamaan läsnäoloa ja kiinnittämään tietoisesti huomiomme nykyhetkeen.

Opit myös tuntemaan kehosi ja itsesi paremmin ja vahvistamaan hyvinvointiasi, ja miten lisätä tyytyväisyyttä ja onnellisuutta elämässäsi yksinkertaisin keinoin.

Jo aikaisemmin mindfulnessiin tutustuneille kurssi antaa hyvän mahdollisuuden kertaamiseen ja jo opitun syventämiseen, tai harjoittelun uudelleen aloittamiseen.

”Pidin kurssista kovasti. Kurssi oli hyvä ja ohjaaja taitava työssään. Hyödyllinen kurssi ja motivoi harjoittelemaan asahia ja mielen hallintaa. Suosittelen kurssia muillekin!”

”Hyvä ohjaaja ja ohjeistus harjoituksiin. Kurssi meni nopeasti, kokonaisuus oli hyvin rakennettu. Kurssi antoi ajattelemisen aihetta ja hyvän mielen. Kiitos.”

Tutustumme kurssilla myös Asahi Health® liikuntamenetelmään. Asahi on Suomessa kehitetty terveysliikuntamuoto, ja Asahi soveltuu erityisen hyvin stressin ennalta ehkäisyyn sekä sen hoitoon. Harjoitteet tasapainottavat mieltä ja rentouttavat kehoa.

Mindfulness ja Asahi kurssi Oulussa lauantaina 24.3.2018 klo 10-15. Koulutuspaikkana Jooga Aitta, Asemakatu 10, Oulu.

Kurssin hinta 120 euroa (sis.alv.). Kurssi sisältää koulutusmateriaalin sekä ladattavat audioharjoitteet (arvo 23 euroa), joiden avulla voit jatkaa itsenäisesti harjoittelua omassa arjessa.

Nyt ennakkoon ilmoittautuneille 7.2. mennessä kurssin hinta 90 euroa!

Kurssin maksu laskulla maaliskuussa. Kurssille käy myös Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit ja maksukortti, Edenred Virikesetelit, Ticket Virike maksukortti, Tyky-setelit ja e-passi (verkkomaksu).

Huom. Kurssi on täyttymässä nopeasti.

Kouluttajana toimii Piia Sumupuu, koulutettu mindfulness- ja asahi health-ohjaaja p. 0400 428318.

Palautteita aiemmilta kursseilta ja kouluttajasta;

”Osallistuin Mindfulness- ja Asaha-kurssille, jonka ohjaajana toimi Piia Sumupuu. Kurssi oli mielestäni erittäin hyvä ja ohjaaja aivan ihana! 🙂 Piiastä näkyi, että hän oli todella motivoitunut ja aidosti vuorovaikutuksessa kurssilaisten kanssa. Voin lämpimästi suositella tätä kurssia muillekin.”

”Hyvä koulutus ja vankka kokemus takaavat sen, että Piia hallitsee asiat sekä teoriassa että käytännössä. Suosittelen lämpimästi!”

”Kurssi vastasi täysin odotuksiani ja ohjaaja Piia on aivan yliveto; empaattinen, kannustava, tavallinen, helposti lähestyttävä. Piialle bonukset ja plussat! Koin kurssista olleen todella hyötyä. Kun on vaikeaa, hektistä, ahdistavaa, pysähdyn ja hengittelen. Suosittelen tätä kurssia muillekin.”

”Kurssi oli antoisa ja antoi hyviä eväitä stressinhallintaan. Ohjaaja oli todella hyvä. Voin suositella lämpimästi muillekin. Olo oli kurssin jälkeen levollinen ja rento ja yritän muistaa läsnäolon arjessakin.”

Lisätietoja kurssista Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®), Ceesto. Puh.050 555 0556, [email protected]

—————

Tervetuloa oppimaan maaginen tärryytys-rentoutus ihaniin Jooga-Aitan tiloihin ♥

4.2.2018 Kello: 18-20.30

Kehosi haluaa vapautua kaikenlaisista jännityksistä ja se pyrkii jatkuvasti kohti tasapainoisempaa tilaa. Tällä kurssilla aktivoimme kehon luonnollisen palautumismekanismin ja näin autamme kehoamme rentoutumaan omalla tavallaan, täydellisesti.

TRE© (Tension Releasing Exercises) -menetelmä avaa kehollesi aivan uudenlaisen tien löytää rentoutta ja hyvää oloa. Tämä fyysinen, helppo menetelmä laskee suoraan stressihormoonien määrää kehossasi ja tunnet sen kokonaisvaltaisena hyvinvointina myös mielesi tasolla.
Menetelmä sopii erityisen hyvin kehon kautta reagoiville ihmisille ja se lähtee käyntiin ihan kaikilla.

Menetelmän kerran opittuasi, voit käyttää sitä jatkossa itsenäisesti, omahoitona.

MENETELMÄÄ VOI KÄYTTÄÄ:
*Päivittäiseen stressinpoistoon
*Unen parantamiseen
*Niska –ja selkäjännitysten helpottamiseen
*Mielen rauhoittamiseen ja rentoutumiseen
*Liikkuvuuden lisäämiseen

TRE© -tärinärentoutus vapauttaa kroonisia, syvissäkin lihaksissa olevia kipuja ja jännityksiä. Se rentouttaa kehoa kokonaisvaltaisesti sähköimpulssien kulkiessa lihaskalvoilla olevaa hermostoa pitkin. Nämä sähköimpulssit liikuttavat kehoa, ilman mielen kautta tulevaa tietoista ohjausta. Kehosi siis liikkuu itsestään ja rentoutuu hyvin syvältä.

Varaa paikkasi kurssille 28.1. mennessä
niina(at)sielunliike.com
tai
info(at)jooga-aitta.com

Kurssille mahtuu max. 10 osallistujaa
Voit kysyä vapaita paikkoja vielä ilmoittautumisajan päätyttyä

Kurssimme keskittyy kehon avaamiseen patentoidulla TRE© (Tension Releasing Exercises) -menetelmällä, joka mahdollistaa yllä mainitut asiat. Opit kurssilla 7 stressinpurkuliikkeen sarjan sekä 3 erilaista tekniikkaa, jotka yhdessä mahdollistavat selkeän muutoksen olemuksessasi. Liikkeet opittuasi voit käyttää menetelmää itsenäisesti, omahoitona.

TRE-menetelmä sopii:
• Henkisesti tai fyysisesti haastavassa työssä oleville
• Kuntoilijoille ja urheilijoille palautumiseen
• Kaikille omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille

Koulutuksen sisältö:
• Uusin tieto anatomiasta ja stressin vaikutuksesta kehoon
• Menetelmän läpikäyminen teorissa
• Konkreettiset liikkeet stressinpurkuun

Saat tiedon muunmuassa aiheista:
• Kehon ja mielen yhteistoiminta
• Miten aiemmat vammat ja traumat heijastuvat kehossamme
• Miten käytät menetelmää jatkossa sinulle parhaalla tavalla

TRE ei sovi sinulle mikäli sinulla on jokin vakava tai akuutti sairaus kehon tai mielen tasolla. Myöskään raskaana oleville TRE:n aloittamista ei suositella.

TRE© (Tension/Trauma Releasing Exercises) menetelmän on kehittänyt Amerikkalainen tohtori David Berceli, joka on kansainvälisesti tunnettu stressin- ja traumanhoidon asiantuntija.
Menetelmä perustuu kaikille nisäkkäille luonnolliseen palautumismekanismiin. TRE:ssä fyysisellä liikesarjalla saadaan aikaan tärinä, jonka avulla hermoston ja lihaksiston syvät ja krooniset jännitykset pääsevät vapautumaan.
Kurssin jälkeen voit käyttää menetelmää itsenäisesti, omahoitona.

Kouluttaja: Niina Ailovuo
Sertifioitu TRE-ohjaaja, joogaohjaaja,
melkein loppuunpalanut insinööri

Kurssin hinta: 89€
sisältää koulutuksen, materiaalin sekä ohjauksen omahoitoon

Kurssipaikka:
Jooga-Aitta
Asemakatu 10, Oulu

Ilmoittaudu mukaan, paikkoja on rajoitetusti!
niina(at)sielunliike.com
Saat vahvistuksen ja laskun sähköpostiin.

Lämpimästi tervetuloa ♥

Lue lisää: www.sielunliike.com

————

Jooga for dummies – Joogan lyhyt kurssi 11.2. alkaen

Mitä jooga on? Askarruttaako? Tule kokeilemaan!

Jooga on ikivanha kokonaisvaltainen harjoitusmenetelmä, jolla haetaan tasapainoa. Jooga sopii kaikille ja kaikenikäisille omasta terveydestään, hyvinvoinnistaan ja henkisestä kasvustaan kiinnostuneille. Jokainen joogan harjoittaja työskentelee itsensä kanssa ja omista lähtökohdistaan. Kukaan ole luonnostaan kauttaaltaan notkea – jokainen löytää oman liikkuvuutensa rajat harjoitteiden kautta.

Tervetuloa mukaan kokeilemaan joogan antia juuri sinulle neljän kerran PÄÄ-OLKAPÄÄT-POLVET-SELKÄ johdatus joogaan –kurssille.

Kurssin teemoja ovat:

1. joogan tunnustelua koko kehoa lempeästi liikuttavien ja mieltä rauhoittavien asanoiden avulla – sunnuntai 11.2. kello 15:00 alkaen

2. lapaluita, yläselkää ja koko yläkehoa hoitavia asanoita – sunnuntai 18.2. kello 15:00 alkaen

3. seisovia asana- ja tasapainoharjoituksia – sunnuntai 25.2. kello 15:00 alkaen

4. selkää ja vatsaa hoitavia asanoita – sunnuntai 4.3. kello 15:00 alkaen

Jooga for Dummies -lyhytkurssi sopii hyvin aloittelevalle joogaajalle ja antaa perustietoja hathajoogaharjoituksista. Harjoituskerran kesto on 90 minuuttia. Tunnit alkavat ja loppuvat rentoutuksella.

Mukaan kurssille tarvitset vaatteet, joissa sinun on hyvä liikkua ja avointa mieltä. Voit ottaa mukaasi myös oman joogamaton, jos sinulla sellainen on sekä lämmintä vaatetta päälle rentoutusten ajaksi. Jooga-välineitä, kuten mattoja ja apuna käytettäviä joogapalikoita voit myös ostaa tuntien yhteydessä Jooga-Aitalta.

Lyhytkurssin hinta on 69e/osallistuja. Aikaisen varaajan hinta on 60e, jos teet varauksesi 1.2. mennessä osoitteeseen: [email protected]

Tervetuloa mukaan. Jos olet onnekas, voit löytää jotain uutta itsestäsi.

————-

JOOGAMARATHON 13.1.2018 kello: 12.30 – 1800

Toivotan sinut sydämellisesti tervetulleeksi joogamarathoniini. Voit tulla vain yhdelle tunnille tai olla mukana koko päivän!

12.30 Seisova sarja
13.45 Joogapyörä
15.00 Lempeä Kuutervehdys
16.15 Syvärentouttava Medical Jooga ja Rentouttava Gong

Tarjoamme tulsia ja pientä välipalaa.
Ilmoittaudu viimeistään 11.1.2018

1h/14€
2h/24€
3/35€
Koko päivä Hinta: 45€

👉 Earlybird-etu 35€, jos ilmoittaudut sitovasti ja maksat viimeistään 4.1. 2018
👉 Jooga-Aitan kortilla saat Earlybird-edun. Muista ilmoittautua!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot [email protected]

————

Auyrveda & Svastha Jooga – Tervetuloa lämpimästi lähestymään kehoasi Joogaterapian keinoin

Paikka: Jooga-Aitta
Tapaamme keskiviikkoisin 24.1.,31.1.,7.2.,14.2.,21.2.,28.2.
Kello: 18.00 – 20.00

Tervetuloa lähestymään kehoasi Joogaterapian keinoin. Tunnit ovat Non Glamorous, täytettynä hyväksyvällä rakkausteemalla itseäsi kohtaan, sillä emme pyri näyttämään kauniilta asanoissa, vaan keskitymme siihen, miten sinä tiedostat omaa kehoasi rakkaudella, lempeästi ja armeliaasti hyväksyen sen sellaisena kuin se on. Saat apukeinoja mm. kivunhallintaan ja miten saat pidettyä oman itsesi kunnossa ja liikkeellä. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat oppia tulemaan enemmän tietoiseksi omasta kehostaan ja sen rajoista. Liikkeitä tehdään tietoisesti ja kivuttomasti. Voimme opettaa aivoille, että liikettä ilman kipua on mahdollista. Tärkeintä on se, että kukin osallistuja keskittyy vain siihen, mihin oma keho on kulloinkin valmis. Tietoisesti tehtyjen harjoitusten kautta myös hengitys rauhoittuu, mieli tyyntyy ja keho rentoutuu, joka johtaa useimmiten myös kipukokemuksen lievittymiseen. Tutustumme myös eri joogavälineisiin, joista voi olla sinulle myöhemminkin iloa, apua ja hyötyä. Kurssin jälkeen sinulla on hyvä pohja jatkaa joogaa, ja saat myös varmuutta ja uskallusta osallistua turvallisin mielin jatkossa sinulle sopiville joogatunneille.

Kurssin pitää Jooga-Aitan Minna Juntunen, Joogaterapiaan erikoistuva joogaopettaja

Kurssin tukihenkilönä toimii Kipulääkäri Selina Kuittinen

Ilmoittautuminen ja lisätiedot [email protected] tai 0458614214 viimeistään 10.1. Paikkoja rajoitetusti.

Hinta: 6x kerran moduuli 179€, Early Bird hinta 169€ maksaessasi viimeistään 29.12.2017. Aikaisemman moduulin osallistuneet saavat kurssin Early Bird hintaan.

PERUUTUSEHDOT:
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50% osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan tai se perutaan moduulin alkaessa, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.