Jooga-Aitan lukujärjestys

Jooga-Aitan lukujärjestys ja joogatunneille ilmoittautuminen

Tervetuloa turvallisin mielin rentouttavaan joogaan.

Puhtaus on ollut meille aina tärkeää, ja nyt panostamme siihen entistä tehokkaammin. Suosittelemme edelleen, että otat tunnille mukaan oman joogamaton, viltin tai pyyhkeen joogamaton päälle sekä oman juomapullosi.

Sunnuntain lähijoogatunnille otamme nyt vain rajatun määrän osallistujia, maksimi 9 henkilöä. Jotta saamme pidettyä parin metrin turvavälin olemme asettaneet joogamatot valmiiksi lattialle, jonka päälle voit asettaa oman joogamattosi.

Älä tule joogaan, jos sinulla on oireita tai tunnet niiden olevan tulossa jää kotiin lepäämään.

Jos lähipiirissäsi on sairastunut tai olet matkustanut epidemia-alueelle tulethan tunnille vasta kahden viikon kuluttua altistumisesta

Pese kädet ennen ja jälkeen tuntien.

Suojaa suusi kun aivastat tai yskit.

Joogaharjoitus rentouttaa ja vahvistaa fyysisesti ja henkisesti. Joogan avulla lievitetämme stressin oireita, ja vahvistamme kehon immuunipuolustus- ja vastustuskykyä.

Osa joogatunneistamme on jo nyt siirretty Jooga-Aitan kotijoogapalveluun! Voit siis osallistua joogatunneillemme kotoa – tai missä sitten oletkin.

Etäpalvelun tilaaminen ja käyttö on myös helpoin tapa auttaa joogakouluamme jatkamaan toimintaansa näinä vaikeina aikoina. Ja varmistaa, että Jooga-Aitta on olemassa myös tulevana kesänä.

Kaikille tunneille ilmoittaudutaan Jooga-Aitan ajanvarausjärjestelmän kautta normaalisti ja tunneista veloitetaan käyntikerta joogakortistasi. Ajanvaraus linkki https://vello.fi/joogaaitta/booking-nextav-view

Tunnille ilmoittautuneet saavat viestin ja linkin palveluun. Järjestelmä lähettää muistutusviestin 15 minuuttia ennen tunnin käynnistymistä.

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva Joogakortti

Mikäli sinulla ei ole voimassaolevaa korttia , voit ostaa sarjakortin tai kertamaksun Jooga-Aitan verkkokaupan kautta https://jooga-aitta.com/tuote-osasto/sarjakortit/

Käytämme palvelun tuottamiseen Zoom-palvelua. Zoom-sovelluksen voit ladata itsellesi joko app storesta / google play -storesta, tai sitten osoitteesta zoom.us. Sovellus on ilmainen käyttää. Asentamisen jälkeen linkkiä klikkaamalla pääsee liittymään tapaamiseen.

Tapahtuma avataan 5-10 min ennen tunnin alkua, ennen sitä linkki ei toimi.

Mistä tunnistat jatkossa lukujärjestyksessä kotijoogatunnit?

Etäjoogatuntien vasemmalla puolella näkyy vihreä pystyviiva (kuva) Lisäksi osallistujamäärä tunnille on nostettu 100. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi linkin, jota kautta voit ilmoittautua Zoomiin.

Tällä hetkellä päivitämme lukujärjestystä viikko kerrallaan, koska uudet opetustavat haastavat myös meitä ja vaativat hiukan erilaisia toimintatapoja ja lähestymistä opetukseen. Kehitämme koko ajan uusia tunteja ja palveluja.

Muistathan aina ilmoittautua joogatunneille. Ilmoittaudu haluamallesi tunnille valitsemalla kalenterista tunti, jolle haluat osallistua, ja anna tarvittavat tiedot. Jos haluat peruuttaa ilmoittautumisesi, voit tehdä sen sähköpostiisi saamastasi vahvistusviestistä löytyvän linkin kautta.

Ilmoittaudu Jooga-Aitan tunneille tästä linkistä:

  • Ilmoittautuminen aamutunneille: Ilmoittaudu/peru edellisenä iltana klo 20 mennessä.
  • Ilmoittautuminen päivä- ja iltatunneille: Ilmoittaudu/peru viimeistään kolme (3) tuntia ennen tunnin alkua.
  • Peruuttamatta jätetystä ilmoittautumisesta perimme yhden ylimääräisen käyntikerran.

Tunnit maksetaan ostamalla joko kertakortti tai sarjakortti Joogapuodista.

Pidätämme oikeuden tuntimuutoksiin. Jos sinulla on kysyttävää joogatunneista, löydät runsaasti lisätietoa yleisistä neuvoistamme sekä tuntikuvauksista. Kerromme myös mielellämme lisää, joten otathan rohkeasti yhteyttä!