Hinnasto

Kerta- ja sarjaliput 2021

 

Sarjalipun hinta           Opiskelijat,Työttömät,Eläkeläiset,Äitiyslomalaiset  

20x kerran Joogakortti 200 €                  190 €

15x kerran Joogakortti 170 €                  161,5 €

10x kerran Joogakortti 120 €                  114 €

5x kerran Joogakortti 75 €                        70 €

1 kerta 17 €                                                 15 € 

JOOGAA RAJATTOMASTI 4 viikkoa            99 €

NETTIJOOGAKORTIT

15x kerran Joogakortti 165 €

1x kerta nettijoogaan 15 €

 

Veloitamme lisämaksun 5 €/harjoituskerta, jos sinulla on vanhentunut kortti. Yli 2 kuukautta vanhoja kortteja emme enää hyväksy. Hinnat sisältävät ALV:n.

Joogakortin saa laittaa sairastumisen tai muun pitkän poissaolon takia tauolle kohtuulliseksi ajaksi, kuitenkin maksimi 3 kk ajaksi. Nämä sovitaan ennakkoon Jooga-Aitan kanssa. Jälkikäteen ilmoitettuja tapauksia emme enää hyväksy. Kortin voi vuodessa laittaa kerran tauolle, jos siihen on pätevä syy.

Kortit voit myös ostaa Jooga-Aitan & JoogaPuodin ollessa auki. Tarvittaessa maksun voi suorittaa myös tilisiirtona. Maksettu joogakortti luovutetaan sinulle kuittia vastaan. Emme toimita kortteja postitse.

Kortin voimassaolo alkaa ensimmäisestä käyntikerrastasi, ei ostohetkestä. Otathan kortin kuitenkin käyttöön 2 kk sisällä ostohetkestä!

Yksityistunnit, workshopit ja tapahtumat hinnoitellaan erikseen.

Meille voit maksaa myös Smartum-seteleillä, ePassilla, Eazybreakillä ja Edenredillä.

Sähköisillä Smartum-maksuvälineillä maksaminen

Voit maksaa Jooga-Aitan kerta- ja sarjalippuja myös Smartumilla. Jos käytät Smartumin sähköisiä maksuvälineitä, voit maksaa kerta- tai sarjalippusi myös verkkomaksuna. Tällöin suoritat maksun Smartumin käyttökohdehaun kautta (ks. Jooga-Aitta & JoogaPuoti). Maksettu joogakortti luovutetaan sinulle Smartumin palvelusta saamaasi kuittia vastaan.