Jooga-Aitan lukujärjestys

Jooga-Aitan lukujärjestys ja joogatunneille ilmoittautuminen

Tervetuloa turvallisin mielin rentouttavaan joogaan.

Puhtaus on ollut meille aina tärkeää, ja nyt panostamme siihen entistä tehokkaammin. Suosittelemme edelleen, että otat tunnille mukaan oman joogamaton, viltin tai pyyhkeen joogamaton päälle sekä oman juomapullosi.

Lähijoogatunnille otamme nyt vain rajatun määrän osallistujia.

Älä tule joogaan, jos sinulla on flunssan oireita.

Jos lähipiirissäsi on sairastunut tai olet matkustanut epidemia-alueelle tulethan tunnille vasta kahden viikon kuluttua altistumisesta.

Pese kädet ennen ja jälkeen tuntien.

Suojaa suusi kun aivastat tai yskit.

Joogaharjoitus rentouttaa ja vahvistaa fyysisesti ja henkisesti. Joogan avulla lievitetämme stressin oireita, ja vahvistamme kehon immuunipuolustus- ja vastustuskykyä.

Kaikille tunneille ilmoittaudutaan Jooga-Aitan ajanvarausjärjestelmän kautta normaalisti ja tunneista veloitetaan käyntikerta joogakortistasi. Ajanvaraus linkki https://vello.fi/joogaaitta/booking-nextav-view

Jos haluat osallistua tunnille etäyhteyden kautta, pyydä Minnalta linkki tunnille.

Varmistathan, että sinulla on voimassa oleva Joogakortti. Mikäli sinulla ei ole voimassaolevaa korttia , voit ostaa sarjakortin tai kertamaksun Jooga-Aitan verkkokaupan kautta https://jooga-aitta.com/tuote-osasto/sarjakortit/

Muistathan aina ilmoittautua joogatunneille. Ilmoittaudu haluamallesi tunnille valitsemalla kalenterista tunti, jolle haluat osallistua, ja anna tarvittavat tiedot. Jos haluat peruuttaa ilmoittautumisesi, voit tehdä sen sähköpostiisi saamastasi vahvistusviestistä löytyvän linkin kautta.

Ilmoittaudu Jooga-Aitan tunneille tästä linkistä:

  • Ilmoittautuminen aamutunneille: Ilmoittaudu/peru edellisenä iltana klo 20 mennessä.
  • Ilmoittautuminen päivä- ja iltatunneille: Ilmoittaudu/peru viimeistään kolme (3) tuntia ennen tunnin alkua.
  • Peruuttamatta jätetystä ilmoittautumisesta perimme yhden ylimääräisen käyntikerran.

Tunnit maksetaan ostamalla joko kertakortti tai sarjakortti Joogapuodista.

Pidätämme oikeuden tuntimuutoksiin. Jos sinulla on kysyttävää joogatunneista, löydät runsaasti lisätietoa yleisistä neuvoistamme sekä tuntikuvauksista. Kerromme myös mielellämme lisää, joten otathan rohkeasti yhteyttä!