Tule meille töihin!

Tule meille töihin!

Etsimme joukkoomme iloista ja reipasta uutta ohjaajaa!

Haluaisitko tulla osaksi Jooga-Aitan sydämellistä yhteisöä? Oletko kokenut joogaopettaja, jolla on jo varma ote ohjaamiseen, luot turvallisen ja avoimen ilmapiirin, ymmärrät vastuusi joogaopettajana ja tämä työ on sinulle sydämen asia.

Etsimme upeita joogaopettajia, luovia, inspiroivia tyyppejä, ryhmäohjaajatyyppejä lempeällä sydämellä varustettuna osaksi Jooga-Aitan -koulun opettajakaartia.

Olet ehdottomasti oma-aloitteinen, tunnollinen, luotettava ja yritteliäs ihminen joka olet kenties unelmoinut opettavasi ympäristössä, jonka seinien sisällä vallitsee hyväksyvä lempeä läsnäolo. Jooga-Aitan -koululla opettaisit paikassa jossa jo astuessasi ovesta sisään koko olemuksesi hengähtää syvään ja rentoutuu. Olet jakamassa inspiraatiota ja tietoa, ammattitaitoasi joogaopettajana ja sinun ansiostasi jokaisen kävijämme päivä on taas edellistä parempi! Arvostamme innostusta ja sisältä kumpuavaa iloa joka näkyy hymynä jokaiselle jonka kohtaat. Et tule vain ohjaamaan, vaan annat jotain myös itsestäsi. Olet valmis kohtaamaan asiakkaita ja keskustelemaan heidän kanssaan. Et pelkää sanoa, jos et tiedä jotakin.

Ota rohkeasti yhteyttä.