Opettajat

MINNA JUNTUNEN

Vastaava joogaopettaja Minna Juntunen on harrastanut joogaa 2000-luvulta lähtien ja jo ennen sitä kokeillen joogapolullaan useita erilaisia joogalajeja, -saleja ja -opettajia. Minna on valmistunut Hatha joogaopettajaksi Tanskassa. Koulutus vastaa Yoga Alliancen RYT 500:ta. Opiskeluun kuului myös opiskeleminen Intiassa, minne Minna on matkannut kouluttautumaan ja hakemaan uutta inspiraatiota opetukseen. Minna on Intiassa erikoistunut Restoratiiviseen joogaan, jonka juuret ovat Iyengar joogassa.

Kevään 2017 aikana Minna on kouluttautunut Shakta Joogaopettajaksi. Shaktajooga on maailmalla tunnettu myös nimillä Kaulajooga tai traditionaalinen tantrajooga. Kaulajooga on vanhanajan joogaa, joka on säilynyt alkuperäisessä muodossaan ja johon 1900-luvulla alkanut modernin joogan aikakausi ei ole voimakkaasti vaikuttanut.

Lisäksi Minna tekee ayurvedista kävelyhierontaa, joka pohjautuu vanhanaikaiseen intialaiseen perinteeseen. Olet tervetullut kokeilemaan.

Minna antaa myös asiakkailleen yksityisiä joogaterapiatunteja sekä ohjaa pienryhmissä joogaterapiaa. Joogaterapian juuret ovat Svastha Joogassa ja Ayurvedassa, intialaisesta lääketieteessä. Minna on erikoistumassa Joogaterapiaan ja valmistuu vuoden 2020 aikana kansainväliseksi Joogaterapeutiksi.

Minna on opettanut joogaa ja useita muita liikunnallisia lajeja usean vuoden Tanskassa, jossa hän toimi freelancena. Minna muutti takaisin Suomeen vuoden 2011 lopulla. Jooga-Aitta avattiin omasta sisäisestä tarpeesta 21.12.2012. Joulukuussa 2019 Jooga-Aitta juhlii 7-vuotissynttäreitä.

MILJA HORNEMAN – YIN & YANG JOOGA

SELINA KUITTINEN

Selina on kipulääkäri, joka on kiinnostunut joogassa sen kokonaisvaltaisesta positiivisesta vaikutuksesta kehoon, hengitykseen ja mieleen. Erityisesti kiinnostaa joogan käyttö kipujen hoidossa sekä joogan henkinen, meditatiivinen puoli. Selina on joogannut 10 vuotta, ja hän valmistuu ensi kesänä sekä Suomen Joogaliiton joogaopettajaksi että joogaterapeutiksi. Selina ohjaa Jooga-Aitalla hieman satunnaisesti, yleensä torstaisin lähinnä selkäjoogaa ja lempeää hathajoogaa.

HANNELE SAVELA

Hannele on parhaillaan joogaopettajakoulutuksessa (RYT 200) Heartful Yoga Academyssä Espoossa, missä keskeisiä periaatteita ovat yksilöllisyys, lempeys ja luottamus kehon tuntemusten ja viisauden johdatukseen joogamatolla. Näitä oppeja Hannele soveltaa joogaopetuksessaan, oli kyse niin flow-, yin-, hatha- kuin voimajoogasta, joita kaikkia hän itse harjoittaa ja pystyy myös opettamaan.

Jooga-aitalla Hannele opettaa Hatha Vinyasa Flowta, jossa asanat tehdään virtaavina sarjoina hengityksen rytmissä, tunnelmaan sopivan musiikin tahdittamana. Vinyasa Flow -harjoituksessa mieli, keho ja hengitys kohtaavat toisensa virkistäen, energisoiden, avaten ja voimistaen harjoittajaansa. Hannelen elämäniloinen asenne ja rakkaus joogaan välittyvät opetuksesta, ja tunnin jälkeen poistut matolta voimaantuneena, energisenä ja keho ja mieli avoinna uusiin seikkailuihin!