Tapahtumat

Mindfulness ja Asahi kurssi Oulussa 24.3.2018

Onko sinun vaikea rentoutua ja rauhoittua, tai onko sinulla univaikeuksia? Haluatko vahvistaa läsnäolemista arjessasi ja oppia stressinhallintaa? Mindfulness ja Asahi kurssi Oulussa nyt 24.3. lauantaina.

Mindfulness menetelmästä on tehty yli 5000 tutkimusta, ja sen on todettu lisäävän stressinsietokykyä ja kykyä elää nykyisessä jatkuvassa muutoksessa. Mindfulness harjoitteiden on myös todettu ennaltaehkäisevän ahdistusta, auttavan univaikeuksiin, keskittymisvaikeuksiin ja kivunhoidossa sekä helpottavan tunteiden hallinnassa.

Mindfulness menetelmän avulla kehomme rentoutuu ja mielemme rauhoittuu. Kurssilla opit mistä menetelmässä on kyse ja kuinka hyödyntää menetelmää ja harjoitteita omassa arjessasi. Opettelemme vahvistamaan läsnäoloa ja kiinnittämään tietoisesti huomiomme nykyhetkeen.

Opit myös tuntemaan kehosi ja itsesi paremmin ja vahvistamaan hyvinvointiasi, ja miten lisätä tyytyväisyyttä ja onnellisuutta elämässäsi yksinkertaisin keinoin.

Jo aikaisemmin mindfulnessiin tutustuneille kurssi antaa hyvän mahdollisuuden kertaamiseen ja jo opitun syventämiseen, tai harjoittelun uudelleen aloittamiseen.

”Pidin kurssista kovasti. Kurssi oli hyvä ja ohjaaja taitava työssään. Hyödyllinen kurssi ja motivoi harjoittelemaan asahia ja mielen hallintaa. Suosittelen kurssia muillekin!”

”Hyvä ohjaaja ja ohjeistus harjoituksiin. Kurssi meni nopeasti, kokonaisuus oli hyvin rakennettu. Kurssi antoi ajattelemisen aihetta ja hyvän mielen. Kiitos.”

Tutustumme kurssilla myös Asahi Health® liikuntamenetelmään. Asahi on Suomessa kehitetty terveysliikuntamuoto, ja Asahi soveltuu erityisen hyvin stressin ennalta ehkäisyyn sekä sen hoitoon. Harjoitteet tasapainottavat mieltä ja rentouttavat kehoa.

Mindfulness ja Asahi kurssi Oulussa lauantaina 24.3.2018 klo 10-15. Koulutuspaikkana Jooga Aitta, Asemakatu 10, Oulu.

Kurssin hinta 120 euroa (sis.alv.). Kurssi sisältää koulutusmateriaalin sekä ladattavat audioharjoitteet (arvo 23 euroa), joiden avulla voit jatkaa itsenäisesti harjoittelua omassa arjessa.

Nyt ennakkoon ilmoittautuneille 7.2. mennessä kurssin hinta 90 euroa!

Kurssin maksu laskulla maaliskuussa. Kurssille käy myös Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit ja maksukortti, Edenred Virikesetelit, Ticket Virike maksukortti, Tyky-setelit ja e-passi (verkkomaksu).

Huom. Kurssi on täyttymässä nopeasti.

Kouluttajana toimii Piia Sumupuu, koulutettu mindfulness- ja asahi health-ohjaaja p. 0400 428318.

Palautteita aiemmilta kursseilta ja kouluttajasta;

”Osallistuin Mindfulness- ja Asaha-kurssille, jonka ohjaajana toimi Piia Sumupuu. Kurssi oli mielestäni erittäin hyvä ja ohjaaja aivan ihana! 🙂 Piiastä näkyi, että hän oli todella motivoitunut ja aidosti vuorovaikutuksessa kurssilaisten kanssa. Voin lämpimästi suositella tätä kurssia muillekin.”

”Hyvä koulutus ja vankka kokemus takaavat sen, että Piia hallitsee asiat sekä teoriassa että käytännössä. Suosittelen lämpimästi!”

”Kurssi vastasi täysin odotuksiani ja ohjaaja Piia on aivan yliveto; empaattinen, kannustava, tavallinen, helposti lähestyttävä. Piialle bonukset ja plussat! Koin kurssista olleen todella hyötyä. Kun on vaikeaa, hektistä, ahdistavaa, pysähdyn ja hengittelen. Suosittelen tätä kurssia muillekin.”

”Kurssi oli antoisa ja antoi hyviä eväitä stressinhallintaan. Ohjaaja oli todella hyvä. Voin suositella lämpimästi muillekin. Olo oli kurssin jälkeen levollinen ja rento ja yritän muistaa läsnäolon arjessakin.”

Lisätietoja kurssista Veli-Pekka Mälkiäinen, Mindfulness MBSR ohjaaja (CFM®), Ceesto. Puh.050 555 0556, veli-pekka.malkiainen@ceesto.fi

—————

Tervetuloa oppimaan maaginen tärryytys-rentoutus ihaniin Jooga-Aitan tiloihin ♥

4.2.2018 Kello: 18-20.30

Kehosi haluaa vapautua kaikenlaisista jännityksistä ja se pyrkii jatkuvasti kohti tasapainoisempaa tilaa. Tällä kurssilla aktivoimme kehon luonnollisen palautumismekanismin ja näin autamme kehoamme rentoutumaan omalla tavallaan, täydellisesti.

TRE© (Tension Releasing Exercises) -menetelmä avaa kehollesi aivan uudenlaisen tien löytää rentoutta ja hyvää oloa. Tämä fyysinen, helppo menetelmä laskee suoraan stressihormoonien määrää kehossasi ja tunnet sen kokonaisvaltaisena hyvinvointina myös mielesi tasolla.
Menetelmä sopii erityisen hyvin kehon kautta reagoiville ihmisille ja se lähtee käyntiin ihan kaikilla.

Menetelmän kerran opittuasi, voit käyttää sitä jatkossa itsenäisesti, omahoitona.

MENETELMÄÄ VOI KÄYTTÄÄ:
*Päivittäiseen stressinpoistoon
*Unen parantamiseen
*Niska –ja selkäjännitysten helpottamiseen
*Mielen rauhoittamiseen ja rentoutumiseen
*Liikkuvuuden lisäämiseen

TRE© -tärinärentoutus vapauttaa kroonisia, syvissäkin lihaksissa olevia kipuja ja jännityksiä. Se rentouttaa kehoa kokonaisvaltaisesti sähköimpulssien kulkiessa lihaskalvoilla olevaa hermostoa pitkin. Nämä sähköimpulssit liikuttavat kehoa, ilman mielen kautta tulevaa tietoista ohjausta. Kehosi siis liikkuu itsestään ja rentoutuu hyvin syvältä.

Varaa paikkasi kurssille 28.1. mennessä
niina(at)sielunliike.com
tai
info(at)jooga-aitta.com

Kurssille mahtuu max. 10 osallistujaa
Voit kysyä vapaita paikkoja vielä ilmoittautumisajan päätyttyä

Kurssimme keskittyy kehon avaamiseen patentoidulla TRE© (Tension Releasing Exercises) -menetelmällä, joka mahdollistaa yllä mainitut asiat. Opit kurssilla 7 stressinpurkuliikkeen sarjan sekä 3 erilaista tekniikkaa, jotka yhdessä mahdollistavat selkeän muutoksen olemuksessasi. Liikkeet opittuasi voit käyttää menetelmää itsenäisesti, omahoitona.

TRE-menetelmä sopii:
• Henkisesti tai fyysisesti haastavassa työssä oleville
• Kuntoilijoille ja urheilijoille palautumiseen
• Kaikille omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille

Koulutuksen sisältö:
• Uusin tieto anatomiasta ja stressin vaikutuksesta kehoon
• Menetelmän läpikäyminen teorissa
• Konkreettiset liikkeet stressinpurkuun

Saat tiedon muunmuassa aiheista:
• Kehon ja mielen yhteistoiminta
• Miten aiemmat vammat ja traumat heijastuvat kehossamme
• Miten käytät menetelmää jatkossa sinulle parhaalla tavalla

TRE ei sovi sinulle mikäli sinulla on jokin vakava tai akuutti sairaus kehon tai mielen tasolla. Myöskään raskaana oleville TRE:n aloittamista ei suositella.

TRE© (Tension/Trauma Releasing Exercises) menetelmän on kehittänyt Amerikkalainen tohtori David Berceli, joka on kansainvälisesti tunnettu stressin- ja traumanhoidon asiantuntija.
Menetelmä perustuu kaikille nisäkkäille luonnolliseen palautumismekanismiin. TRE:ssä fyysisellä liikesarjalla saadaan aikaan tärinä, jonka avulla hermoston ja lihaksiston syvät ja krooniset jännitykset pääsevät vapautumaan.
Kurssin jälkeen voit käyttää menetelmää itsenäisesti, omahoitona.

Kouluttaja: Niina Ailovuo
Sertifioitu TRE-ohjaaja, joogaohjaaja,
melkein loppuunpalanut insinööri

Kurssin hinta: 89€
sisältää koulutuksen, materiaalin sekä ohjauksen omahoitoon

Kurssipaikka:
Jooga-Aitta
Asemakatu 10, Oulu

Ilmoittaudu mukaan, paikkoja on rajoitetusti!
niina(at)sielunliike.com
Saat vahvistuksen ja laskun sähköpostiin.

Lämpimästi tervetuloa ♥

Lue lisää: www.sielunliike.com

————

Jooga for dummies – Joogan lyhyt kurssi 11.2. alkaen

Mitä jooga on? Askarruttaako? Tule kokeilemaan!

Jooga on ikivanha kokonaisvaltainen harjoitusmenetelmä, jolla haetaan tasapainoa. Jooga sopii kaikille ja kaikenikäisille omasta terveydestään, hyvinvoinnistaan ja henkisestä kasvustaan kiinnostuneille. Jokainen joogan harjoittaja työskentelee itsensä kanssa ja omista lähtökohdistaan. Kukaan ole luonnostaan kauttaaltaan notkea – jokainen löytää oman liikkuvuutensa rajat harjoitteiden kautta.

Tervetuloa mukaan kokeilemaan joogan antia juuri sinulle neljän kerran PÄÄ-OLKAPÄÄT-POLVET-SELKÄ johdatus joogaan –kurssille.

Kurssin teemoja ovat:

1. joogan tunnustelua koko kehoa lempeästi liikuttavien ja mieltä rauhoittavien asanoiden avulla – sunnuntai 11.2. kello 15:00 alkaen

2. lapaluita, yläselkää ja koko yläkehoa hoitavia asanoita – sunnuntai 18.2. kello 15:00 alkaen

3. seisovia asana- ja tasapainoharjoituksia – sunnuntai 25.2. kello 15:00 alkaen

4. selkää ja vatsaa hoitavia asanoita – sunnuntai 4.3. kello 15:00 alkaen

Jooga for Dummies -lyhytkurssi sopii hyvin aloittelevalle joogaajalle ja antaa perustietoja hathajoogaharjoituksista. Harjoituskerran kesto on 90 minuuttia. Tunnit alkavat ja loppuvat rentoutuksella.

Mukaan kurssille tarvitset vaatteet, joissa sinun on hyvä liikkua ja avointa mieltä. Voit ottaa mukaasi myös oman joogamaton, jos sinulla sellainen on sekä lämmintä vaatetta päälle rentoutusten ajaksi. Jooga-välineitä, kuten mattoja ja apuna käytettäviä joogapalikoita voit myös ostaa tuntien yhteydessä Jooga-Aitalta.

Lyhytkurssin hinta on 69e/osallistuja. Aikaisen varaajan hinta on 60e, jos teet varauksesi 1.2. mennessä osoitteeseen: aija.saari@mail.suomi.net.

Tervetuloa mukaan. Jos olet onnekas, voit löytää jotain uutta itsestäsi.

————-

JOOGAMARATHON 13.1.2018 kello: 12.30 – 1800

Toivotan sinut sydämellisesti tervetulleeksi joogamarathoniini. Voit tulla vain yhdelle tunnille tai olla mukana koko päivän!

12.30 Seisova sarja
13.45 Joogapyörä
15.00 Lempeä Kuutervehdys
16.15 Syvärentouttava Medical Jooga ja Rentouttava Gong

Tarjoamme tulsia ja pientä välipalaa.
Ilmoittaudu viimeistään 11.1.2018

1h/14€
2h/24€
3/35€
Koko päivä Hinta: 45€

👉 Earlybird-etu 35€, jos ilmoittaudut sitovasti ja maksat viimeistään 4.1. 2018
👉 Jooga-Aitan kortilla saat Earlybird-edun. Muista ilmoittautua!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot info@jooga-aitta.com

————

Auyrveda & Svastha Jooga – Tervetuloa lämpimästi lähestymään kehoasi Joogaterapian keinoin

Paikka: Jooga-Aitta
Tapaamme keskiviikkoisin 24.1.,31.1.,7.2.,14.2.,21.2.,28.2.
Kello: 18.00 – 20.00

Tervetuloa lähestymään kehoasi Joogaterapian keinoin. Tunnit ovat Non Glamorous, täytettynä hyväksyvällä rakkausteemalla itseäsi kohtaan, sillä emme pyri näyttämään kauniilta asanoissa, vaan keskitymme siihen, miten sinä tiedostat omaa kehoasi rakkaudella, lempeästi ja armeliaasti hyväksyen sen sellaisena kuin se on. Saat apukeinoja mm. kivunhallintaan ja miten saat pidettyä oman itsesi kunnossa ja liikkeellä. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat oppia tulemaan enemmän tietoiseksi omasta kehostaan ja sen rajoista. Liikkeitä tehdään tietoisesti ja kivuttomasti. Voimme opettaa aivoille, että liikettä ilman kipua on mahdollista. Tärkeintä on se, että kukin osallistuja keskittyy vain siihen, mihin oma keho on kulloinkin valmis. Tietoisesti tehtyjen harjoitusten kautta myös hengitys rauhoittuu, mieli tyyntyy ja keho rentoutuu, joka johtaa useimmiten myös kipukokemuksen lievittymiseen. Tutustumme myös eri joogavälineisiin, joista voi olla sinulle myöhemminkin iloa, apua ja hyötyä. Kurssin jälkeen sinulla on hyvä pohja jatkaa joogaa, ja saat myös varmuutta ja uskallusta osallistua turvallisin mielin jatkossa sinulle sopiville joogatunneille.

Kurssin pitää Jooga-Aitan Minna Juntunen, Joogaterapiaan erikoistuva joogaopettaja

Kurssin tukihenkilönä toimii Kipulääkäri Selina Kuittinen

Ilmoittautuminen ja lisätiedot info@jooga-aitta.com tai 0458614214 viimeistään 10.1. Paikkoja rajoitetusti.

Hinta: 6x kerran moduuli 179€, Early Bird hinta 169€ maksaessasi viimeistään 29.12.2017. Aikaisemman moduulin osallistuneet saavat kurssin Early Bird hintaan.

PERUUTUSEHDOT:
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50% osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan tai se perutaan moduulin alkaessa, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

————–

Annetaan joulurauhan laskeutua kehoon ihanissa Jooga-Aitan tiloissa♥

8.12. Kello 16-18.30

Kehosi haluaa vapautua kaikenlaisista jännityksistä ja se pyrkii jatkuvasti kohti tasapainoisempaa tilaa. Tällä kurssilla aktivoimme kehon luonnollisen palautumismekanismin ja näin autamme kehoamme rentoutumaan omalla tavallaan, täydellisesti.

TRE© (Tension Releasing Exercises) -menetelmä avaa kehollesi aivan uudenlaisen tien löytää rentoutta ja hyvää oloa. Tämä fyysinen, helppo menetelmä laskee suoraan stressihormoonien määrää kehossasi ja tunnet sen kokonaisvaltaisena hyvinvointina myös mielesi tasolla.
Menetelmä sopii erityisen hyvin kehon kautta reagoiville ihmisille ja se lähtee käyntiin ihan kaikilla.

Menetelmän kerran opittuasi, voit käyttää sitä jatkossa itsenäisesti, omahoitona.

MENETELMÄÄ VOI KÄYTTÄÄ:
*Päivittäiseen stressinpoistoon
*Unen parantamiseen
*Niska –ja selkäjännitysten helpottamiseen
*Mielen rauhoittamiseen ja rentoutumiseen
*Liikkuvuuden lisäämiseen

TRE© -tärinärentoutus vapauttaa kroonisia, syvissäkin lihaksissa olevia kipuja ja jännityksiä. Se rentouttaa kehoa kokonaisvaltaisesti sähköimpulssien kulkiessa lihaskalvoilla olevaa hermostoa pitkin. Nämä sähköimpulssit liikuttavat kehoa, ilman mielen kautta tulevaa tietoista ohjausta. Kehosi siis liikkuu itsestään ja rentoutuu hyvin syvältä.

Varaa paikkasi kurssille 1.12.2017 mennessä
niina(at)sielunliike.com
tai
info(at)jooga-aitta.com

Kurssille mahtuu max. 10 osallistujaa
Voit kysyä vapaita paikkoja vielä ilmoittautumisajan päätyttyä

Kurssimme keskittyy kehon avaamiseen patentoidulla TRE© (Tension Releasing Exercises) -menetelmällä, joka mahdollistaa yllä mainitut asiat. Opit kurssilla 7 stressinpurkuliikkeen sarjan sekä 3 erilaista tekniikkaa, jotka yhdessä mahdollistavat selkeän muutoksen olemuksessasi. Liikkeet opittuasi voit käyttää menetelmää itsenäisesti, omahoitona.

TRE-menetelmä sopii:
• Henkisesti tai fyysisesti haastavassa työssä oleville
• Kuntoilijoille ja urheilijoille palautumiseen
• Kaikille omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille

Koulutuksen sisältö:
• Uusin tieto anatomiasta ja stressin vaikutuksesta kehoon
• Menetelmän läpikäyminen teorissa
• Konkreettiset liikkeet stressinpurkuun

Saat tiedon muunmuassa aiheista:
• Kehon ja mielen yhteistoiminta
• Miten aiemmat vammat ja traumat heijastuvat kehossamme
• Miten käytät menetelmää jatkossa sinulle parhaalla tavalla

TRE ei sovi sinulle mikäli sinulla on jokin vakava tai akuutti sairaus kehon tai mielen tasolla. Myöskään raskaana oleville TRE:n aloittamista ei suositella.

TRE© (Tension/Trauma Releasing Exercises) menetelmän on kehittänyt Amerikkalainen tohtori David Berceli, joka on kansainvälisesti tunnettu stressin- ja traumanhoidon asiantuntija.
Menetelmä perustuu kaikille nisäkkäille luonnolliseen palautumismekanismiin. TRE:ssä fyysisellä liikesarjalla saadaan aikaan tärinä, jonka avulla hermoston ja lihaksiston syvät ja krooniset jännitykset pääsevät vapautumaan.
Kurssin jälkeen voit käyttää menetelmää itsenäisesti, omahoitona.

Kouluttaja: Niina Ailovuo
Sertifioitu TRE-ohjaaja, joogaohjaaja,
melkein loppuunpalanut insinööri

Kurssin hinta:
Alkeet 89€
sisältää koulutuksen, materiaalin sekä ohjauksen omahoitoon

Kurssipaikka:
Jooga-Aitta
Asemakatu 10, Oulu

Ilmoittaudu mukaan, paikkoja on rajoitetusti!
niina(at)sielunliike.com
Saat vahvistuksen ja laskun sähköpostiin.

Lämpimästi tervetuloa ♥

Lue lisää: www.sielunliike.com

————————-

Tervetuloa jälleen Jooga-Aitalle kanssamme tarkastelemaan yinjoogan maailmaa!

Yinjoogatyöpajat: perjantaina 10.11. klo 18 – 21 ja lauantaina 11.11. klo 9 – 12.

Voit osallistua molempiin työpajoihin tai vain toiseen. Kokonaisvaltaisemman kuvan yinjoogasta ja syvemmän mahdollisuuden sukeltaa itseesi saat osallistumalla molempiin päiviin. Molempiin työpajoihin osallistumalla saat työkaluksesi kaksi toisiaan täydentävää harjoitusta, sillä perjantain työpajassa sukellamme hyvin rauhallisen harjoituksen kautta yöunille valmistavaan energiaan, kun taas lauantain työpajassa aamuharjoituksen myötä tutustumme yinjoogan mahdollisuuteen herätellä kehoa ja mieltä uuteen päivään.

Hinta: 80€ molemmat työpajat, 45€ yksi työpaja
Ohjaaja: Milja Horneman
Lisätiedot ja ilmoittautumiset: milja.horneman@gmail.com tai 040 5645 430

Ilmoittaudu maanantaihin 6.11. mennessä Jälleen on hyvä aika kääntää huomio omaan kehoon sekä mieleen ja tarkastella yinjoogan vaikutusta itsessä. Yinjoogaharjoitus on hitaasti etenevä harjoitus, jossa tärkeintä on oman valinnan kunnioittaminen. Harjoitus luokin mahdollisuuden oman itsen tarkastelulle, jonka pohjalta valintoja voi tehdä sekä joogamatolla että sen ulkopuolella itseään kunnioittaen. Yinjooga on rauhallinen joogamuoto, jolla voidaan vaikuttaa lihasten lisäksi myös syvempiin sidekudoksiin, kuten lihaskalvoketjuihin. Harjoituksessa keskitytään oman kehon tuntemuksiin, hengitykseen sekä mielen liikkeisiin. Asanoissa viivytään muutamista minuuteista jopa kymmeneen minuuttiin. Työpajoissa teemme yinjoogaharjoitukset, joiden vaikuttavuuden eri tasoja tutkimme harjoituksen jälkeen. Tarkastelemme variaatioita harjoituksiin, jotta harjoituksia on mahdollista hyödyntää yksilöllisesti soveltuen myös työpajan jälkeen. Tutustumme yin elementtien lisäksi yang elementteihin, joiden avulla harjoitukseen voi tarpeen tullen lisätä liikettä. Työpajat soveltuvat aloittelijalle, mutta myös jo joogaa harrastaneelle. Yinjooga on erinomainen muoto syventää kehon ja mielen yhteyttä ja sen myötä voikin aueta täysin uudenlainen tapa antaa joogan tapahtua. Harjoitus avaa sekä kehoa että mieltä ja vaikuttaa myös energeettisellä tasolla. Yinjoogan syvän vaikuttavuuden vuoksi työpajoja ei suositella raskaana oleville. Lämpimästi tervetuloa syventymään itseesi yinjoogan äärellä.

—————————-

Sunnuntain 1.10.2017 Joogatyöpajat

Lempeä Kuutervehdys, Minna Juntunen
klo 13-14 Jooga-Aitta, Asemakatu 10, käynti sisäpihalta

Lempeä Kuutervehdys ja Syvärentouttava ja joogaterapeuttinen Medical Jooga tunnit sopivat kaikille. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Jooga-Aitan ihaniin joogatunteihin. Tuntien välissä teetarjoilua. Hinnat 12€ yksi tunti ja 20€ molemmat. Voit maksaa käteisellä, kortilla, e-passilla, smartum liikuntaseteleillä. Ilmoittautumiset info@jooga-aitta.com tai messuilla Jooga-Aitan osastolle.

Syvärentouttava ja joogaterapeuttinen Medical jooga, Minna Juntunen
klo 15-16 Jooga-Aitta, Asemakatu 10, käynti sisäpihalta

Lempeä Kuutervehdys ja Syvärentouttava ja joogaterapeuttinen Medical Jooga tunnit sopivat kaikille. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Jooga-Aitan ihaniin joogatunteihin. Tuntien välissä teetarjoilua. Hinnat 12€ yksi tunti ja 20€ molemmat. Voit maksaa käteisellä, kortilla, e-passilla, smartum liikuntaseteleillä. Ilmoittautumiset info@jooga-aitta.com tai messuilla Jooga-Aitan osastolle.

————————-

Yinjoogatyöpajat: Lauantaina 26.8. klo 9 – 12 ja sunnuntaina 27.8. klo 18 – 21

Voit osallistua molempiin työpajoihin tai vain toiseen. Kokonaisvaltaisemman kuvan yinjoogasta ja syvemmän mahdollisuuden sukeltaa itseesi saat osallistumalla molempiin päiviin. Molempiin työpajoihin osallistumalla saat työkaluksesi kaksi toisiaan täydentävää harjoitusta, sillä lauantain työpajassa aamuharjoituksen myötä tutustumme yinjoogan mahdollisuuteen herätellä kehoa ja mieltä uuteen päivään, kun taas sunnuntain työpajassa sukellamme hyvin rauhallisen harjoituksen kautta yöunille valmistavaan energiaan.

Hinta: 80€ molemmat työpajat, 45€ yksi työpaja

Ohjaaja: Milja Horneman Lisätiedot ja ilmoittautumiset: milja.horneman@gmail.com tai 040 5645 430 maanantaihin 23.8. mennessä

Jälleen on hyvä aika kääntää huomio itseen ja tarkastella yinjoogan vaikutusta itsessä. Yinjoogaharjoitus on hitaasti etenevä harjoitus, jossa tärkeintä on oman valinnan kunnioittaminen. Harjoitus luokin mahdollisuuden oman itsen tarkastelulle, jonka pohjalta valintoja voi tehdä sekä joogamatolla että sen ulkopuolella itseään kunnioittaen. Yinjooga on rauhallinen joogamuoto, jolla voidaan vaikuttaa lihasten lisäksi myös syvempiin sidekudoksiin, kuten lihaskalvoketjuihin. Harjoituksessa keskitytään oman kehon tuntemuksiin, hengitykseen sekä mielen liikkeisiin. Asanoissa viivytään muutamista minuuteista jopa kymmeneen minuuttiin. Työpajoissa teemme yinjoogaharjoitukset, joiden vaikuttavuuden eri tasoja tutkimme harjoituksen jälkeen. Tarkastelemme variaatioita harjoituksiin, jotta harjoituksia on mahdollista hyödyntää yksilöllisesti soveltuen myös työpajan jälkeen. Tutustumme yin elementtien lisäksi yang elementteihin, joiden avulla harjoitukseen voi tarpeen tullen lisätä liikettä ja juurrutusta. Työpajat soveltuvat aloittelijalle, mutta myös jo joogaa harrastaneelle. Yinjooga on erinomainen muoto syventää kehon ja mielen yhteyttä ja sen myötä voikin aueta täysin uudenlainen tapa antaa joogan tapahtua. Harjoitus avaa sekä kehoa että mieltä ja vaikuttaa myös energeettisellä tasolla. Yinjoogan syvän vaikuttavuuden vuoksi työpajoja ei suositella raskaana oleville. Lämpimästi tervetuloa syventymään itseesi yinjoogan äärellä.

———————-

Ayurveda & Svastha Jooga – Tervetuloa lämpimästi kivunhallintaan Joogaterapian keinoin

Paikka: Jooga-Aitta
Ensimmäisen kipuryhmän päivämäärät: Keskiviikkoisin 13.9., 20.9.,27.9.,4.10.,11.10. Ja 18.10.

Kello: 18-20

Tervetuloa erikoiskurssille, jossa lähestymme kehoa Joogaterapian näkökulmasta. Kurssi on Non Glamorous, täytettynä rakkausteemalla itseäsi kohtaan, sillä emme pyri näyttämään kauniilta asanoissa, vaan keskitymme siihen, miten sinä tiedostat omaa kehoasi rakkaudella, lempeästi ja armeliaasti hyväksyen sen sellaisena kuin se on. Saat apukeinoja kivunhallintaan ja miten saat pidettyä oman itsesi kunnossa ja liikkeellä. Tuntii sopii kaikille, jotka haluavat oppia tulemaan enemmän tietoiseksi omasta kehostaan ja sen rajoista. Käymme myös läpi, mikä on sinun kehollesi kivutonta liikettä. Tärkeimpiä periaatteita tällä kurssilla on, että liikkeitä tehdään tietoisesti ja kivuttomasti. Tätä kautta aivoille saadaan viestiä, että liikkuminen ilman kipua on mahdollista. Tärkeintä on se, että kukin osallistuja keskittyy vain siihen, mihin oma keho on kulloinkin valmis. Tietoisesti tehtyjen harjoitusten kautta myös hengitys rauhoittuu, mieli tyyntyy ja keho rentoutuu, joka johtaa useimmiten myös kipukokemuksen lievittymiseen.

Kurssin pitää Jooga-Aitan Minna Juntunen, Joogaterapiaan erikoistuva joogaopettaja

Kurssin tukihenkilönä toimii OYKS Kipupoliklinikan Kipulääkäri Selina Kuittinen

Ilmoittautuminen ja lisätiedot info@jooga-aitta.com tai 0458614214 viimeistään 6.9. Paikkoja rajoitetusti.

Hinta: 6x kerran moduuli 179€, Early Bird hinta 169€ maksaessasi viimeistään 30.8.

———————–

Lauantain Love Special – Terapeuttista ja meditatiivista Joogaa selälle, lantiolle, sydämelle, mielelle ja sielulle

Sisältää LOVEjuoman.

LA 8.7. 2017 Kello: 11.30-14

Tervetuloa viikonlopun erikoistunnille, jossa lähestymme kehoa Joogaterapian näkökulmasta. Tunti on Non Glamorous, täytettynä rakkausteemalla itseäsi kohtaan, sillä emme pyri näyttämään kauniilta asanoissa, vaan keskitymme siihen, miten sinä tiedostat omaa kehoasi rakkaudella, lempeästi ja armeliaasti hyväksyen sen rajat. Saat vinkkejä siihen, miten saat pidettyä selän, lantionseudun ja oman itsesi kunnossa. Tuntii sopii kaikille, jotka haluavat oppia tulemaan enemmän tietoiseksi omasta kehostaan ja sen rajoista. Saat vinkkejä kivun hallintaan. Käymme myös läpi, mikä on sinun kehollesi kivutonta liikettä. Tärkeimpiä periaatteita tällä tunnilla on, että liikkeitä tehdään tietoisesti ja kivuttomasti. Tätä kautta aivoille saadaan viestiä, että liikkuminen ilman kipua on mahdollista. Tärkeintä on se, että kukin osallistuja keskittyy vain siihen, mihin oma keho on kulloinkin valmis. Tietoisesti tehtyjen harjoitusten kautta myös hengitys rauhoittuu, mieli tyyntyy ja keho rentoutuu, joka johtaa useimmiten myös kipukokemuksen lievittymiseen.

Ilmoittaudu joko Jooga-Aitan sivujen kautta tai info@jooga-aitta.com

Hinta: 3x leimaa Joogakortista tai 25€

————————-

JOOGAMAISTIAISIA

Kansainvälisen joogapäivän 21.6. tarkoituksena on lisätä tietoisuutta joogan hyödyistä ja edistääsiten maailman väestön terveyttä.
Rentovilla ja Jooga-Aitta yhteistyössä järjestävät Yhdistyneiden kansakuntien perustaman JOOGAPÄIVÄN kunniaksi kolmena päivänä joogamaistiaisia eri joogatyyleistä.Valitse mieleisesi maistiaiset:
2 maistiaista 10€/hlö tai 3 maistiaista 12€/hlö.
Ilmoittaudu täällä facessa tai netissä jaana@rentovilla.fi tai tekstiviestillä Jaanalle 040-538 6905 valitsemillesi tunneille ja maksa ennakkoon Rentovillan tilille FI64 5741 4020 0199 02.
Maistiaiset voi maksaa myös liikuntaseteleillä/korteilla.
Oma joogamatto tai rantapyyhe mukaan.Maanantaina 19.6.
Paikka: Jooga -Aitta, ihania joogavaate-tarjouksia
16.30 NIVELJOOGA 45 min./ Minna/Jooga-Aitta
17.45 JOOGAPYÖRÄ 45 min./Minna
18.45 PALAUTTAVA JOOGA 45 min/ Jaana /Rentovilla
20.00 MINDFULNESS-TASSUTTELU 45 min /Jaana (Tassuttelu tehdään pareittain. Mindfulness -tassuttelu koostuu tietoisesta kävelyhieronnasta ja parantavasta liikkeestä. Sopii ystäville ja pariskunnille arkeen mindfulness-harjoitukseksi)
Tiistai 20.6.
Paikka: Ulkona Nallikarin ranta, Edenin edessä, jos huono sää, sisällä Edenin hyvinvointi-osastolla
11.00 LOUNASJOOGA 45min/ Jaana, sis.smoothien Edenin kahvilassa + infoa joogan vaikutuksesta lepohermostoon
18.30 RENTO RANTAJOOGA 45min/Minna +infoa jooga kivunhoitajanaKeskivikkkona 21.6.
Paikka Jooga -Aitta, ihania joogavaate-tarjouksia
11.30 Lounasjooga 45 min/Minna + joogien juumaa Lassieta ja Tulsia
19.00 Amman Mantralauluilta


Tervetuloa jälleen Jooga-Aitalle kanssamme tarkastelemaan yinjoogan maailmaa!

Yinjoogatyöpajat: Perjantaina 30.6. klo 18 – 21 & Lauantaina 1.7. klo 9 – 12

Hinta: 80€ molemmat työpajat, 45€ yksi työpaja

Ohjaaja: Milja Horneman
Lisätiedot ja ilmoittautumiset: milja.horneman@gmail.com tai 040 5645 430 maanantaihin 26.6. mennessä

Voit osallistua molempiin työpajoihin tai vain toiseen. Kokonaisvaltaisemman kuvan yinjoogasta ja syvemmän mahdollisuuden sukeltaa itseesi saat osallistumalla molempiin päiviin. Molempiin työpajoihin osallistumalla saat työkaluksesi kaksi toisiaan täydentävää harjoitusta, sillä perjantaina työpajassa sukellamme hyvin rauhallisen harjoituksen kautta yöunille valmistavaan energiaan, kun taas lauantain työpajassa aamuharjoituksen myötä tutustumme yinjoogan mahdollisuuteen herätellä uuteen päivään.

Jälleen on hyvä aika kääntää huomio itseen ja tarkastella yinjoogan vaikutusta itsessä. Yinjoogaharjoitus on hitaasti etenevä harjoitus, jossa tärkeintä on oman valinnan kunnioittaminen. Harjoitus luokin mahdollisuuden oman itsen tarkastelulle, jonka pohjalta valintoja voi tehdä sekä joogamatolla että sen ulkopuolella itseään kunnioittaen. Yinjooga on rauhallinen joogamuoto, jolla voidaan vaikuttaa lihasten lisäksi myös syvempiin sidekudoksiin, kuten lihaskalvoketjuihin. Harjoituksessa keskitytään oman kehon tuntemuksiin, hengitykseen sekä mielen liikkeisiin. Asanoissa viivytään muutamista minuuteista jopa kymmeneen minuuttiin.
Työpajoissa teemme yinjoogaharjoitteet, joiden vaikuttavuuden eri tasoja tutkimme harjoituksen jälkeen. Tarkastelemme variaatioita harjoituksiin, jotta harjoituksia on mahdollista hyödyntää yksilöllisesti soveltuen myös työpajan jälkeen. Tutustumme yin elementtien lisäksi yang elementteihin, joiden avulla harjoitukseen voi tarpeen tullen lisätä liikettä, juurrutusta sekä vakautusta. Työpajat soveltuvat aloittelijalle, mutta myös jo joogaa harrastaneelle. Yinjooga on erinomainen muoto syventää kehomielen yhteyttä ja sen myötä voikin aueta täysin uudenlainen tapa antaa joogan tapahtua. Harjoitus avaa sekä kehoa että mieltä ja vaikuttaa myös energeettisellä tasolla. Yinjoogan syvän vaikuttavuuden vuoksi työpajoja ei suositella raskaana oleville, eikä akuutin elämänkriisin aikana.

Tervetuloa syventymään itseesi yinjoogan äärellä.

…………………………………

” According to Veda’s there is a tiny little space in the heart, a place of ultimate self compassion.

Jooga & Thai Joogahieronta kurssi ”Sydän johtajana, mieli apulaisena”

14.7. Oulussa – Jooga-Aitta 
Aika: Kl 15:00 – 20:30

Hinta: Jooga 30,-, hieronta 35,-. Yhteensä 65,-

Varaukset suoraan Minnalta: info@linnaea.net

Kun keskitymme tähän paikkaan hengityksen, hiljentymisen kautta, antaen itsellemme luvan TUNTEA tunteemme (ei ajatella tai kuvitella) ja siihen kuuluvat fyysiset sensaatiot, olemme yhteydessä tähän paikkaan. Annamme sille tilaa vain olla… ja rentoutua. Ilman että otamme sitä liian henkilökohtaisesti.

Jooga alkaa kl 15 h ja keskitymme sydämeen. Mitä saumattomampi, rehellisempi, aidompi yhteystyö mielen, sydämen ja kehon välillä sitä enemmän koetaan ’flow’-ta, synkronisaatiota elämässä

Myönnä, hyväksy, rentoudu = Vetovoiman laki. Ja KAIKKI on vetovoimaa, perustuu siihen ja pyörii sen voimalla. Sydämen biokemia; loppupeleissä ei ole ajatuksia, tunteita, vain energiaa. Sydän on Aurinko ja pystyy luomaan ihan kaiken muuntamalla tietoisesti värähtelytasoa. ”Ham-sa’ mantra meditaatio auttaa kohottamaan ja tasoittamaan maailman Sydäntä ja ihmisen sydäntä. I am that, I am here now. I and Divine are connected.

Thai joogahieronta kl 17- 20:30 h . Tekniikoita selinmakuulla; Sydämen energialinjat (senlines), käsivarret, kädet, hartiat, niska, pää ja kasvot.

Kurssi on kokonaisuus, mutta voi osallistua esim. vain joogaan tai vain hierontaan. Jooga 30,- ja TJH 35,-. maksu suoritetaan paikan päällä käteisellä. Sopii kaikille tasoille, miehille, naisille. Inspiroiva lisäkoulutus alan ammattilaisille.

Ilmoittautua voi Minnalle & Minnalle kesäkuun loppuun mennessä 🙂

………………………………………………

Jooga-Aitta Goes Tundra – Joogaretriitti Lopotissa 7.-9.4.2017!

Tervetuloa Suoritusvapaaseen joogaviikonloppuun Kuusamon Lopottiin metsän rauhan keskelle.
Viikonlopun aikana pääset rentoutumaan täydellisesti hyvässä seurassa kauniin kynttiläkuusimetsän keskellä joogaten, leväten ja liikkuen. Ohjelmassa on mm. shaktajoogaa, medical joogaa, akrojoogaa, thai joogahierontaa, parantavaa ääniterapiaa, sekä metsäretkiä, meditaatiota ja iloisia yllätyksiä.

OHJELMA:
PE 7.4.
18.30 Welcome home – Tervetuloillallinen ja tutustuminen
20.30 Jagaspace GongSpa – Ääniterapiakonsertti. Kesto 1,5h.
Om Shanti – Lepo

LA 8.4.
8.10 Vapaavalintainen Meditaatio. Meditaatiolle on pyhitetty oma hiljainen tila.
8.30 Energinen Aamujooga
10.00 Aamiainen
11-14.30 Vapaa ohjelma. Mahdollisuus mm. Jagaspacen äänimaljahierontaan hinta 65€, sekä hiihtoon, lumikenkäilyyn ja pilkkimiseen.
14.30 Lounas
16.30 Joogaa x 2 Minna Ja Kata, AcroYoga flying therapy, syvärentouttava medical yoga
19.30 Päivällinen + Skumppamaistelu
Om Shanti – Lepo

SU 9.4.
8.40 Vapaavalintainen meditaatio
9.00 Aamujooga x 2 Minna Ja Kata,thai jooga massage ja shaktajooga tridosha tasapainoittava sarja
12.00 Joogabrunssi ja päätös

HINTA:
Joogaretriitin hintaan kuuluu majoitus tunnelmallisissa mökeissä, sekä puhtaista raaka-aineista rakkaudella valmistettu ruoka kolme kertaa päivässä.

Early Bird 13.3. mennessä 255e
Full price 13.3. jälkeen 280e.

ILMOITTAUTUMINEN verkkokaupan kautta: www.jooga-aitta.com/sarjakortit

Ostamalla lipun varmistat paikkasi joogaretriitissä! Ilmoittautuminen on sitova. Viikonloppuun otetaan mukaan max. 20 ihanaa ihmistä nauttimaan.

OPETTAJAT
Minna Juntunen on valmistunut Hatha joogaopettajaksi 2009 Tanskassa, joka vastaa Yoga Alliancen RYT 500. Minna on Intiassa erikoistunut Restoratiiviseen joogaan, jonka juuret ovat Iyengar joogassa. Minna on kouluttautunut myös Shaktajoogaopettajaksi ja vetää Oulussa uutuutena Joogapyörätunteja. Oulussa Minnan tunteihin voit tutustua joogakoulu Jooga-Aitassa. Minna opettaa joogaa ilolla, sydämellä ja täsmällisyydellä. Jooga on antanut hänelle paljon ja toivoo opettamisen kautta antavan ilonkipinöitä ja valonsäkeitä asiakkailleen elämään.

Katariina Sofia on Pohjois-Suomen ensimmäinen sertifioitu akrojoogan ja thai joogahieronnan ohjaaja (Hanuman Acrobatic Yoga TT 120hours). Luokan,- musiikin ja filosofian opettajaksi opiskellut Katariina työskentelee Oulun Tähtisirkuksella ja www.acroyoga.fi:llä, kouluttaa itseään jatkuvasti ja opettaa akrojoogaa ja thai joogahierontaa ympäri Suomen. Oppinsa jakaminen on hänelle intohimo.

———————

Tervetuloa Young Living öljyesittelyyn ja Aromajoogaan

MA 13.2. Kello 15.30 alkaen

Young Living tarjoaa laajan valikoiman terapeuttisen asteen eteerisiä öljyjä, ravintolisiä sekä hygienia- ja kodinhoitotuotteita. Jo 20 vuoden ajan on Young Living tutkinut ja kehitellyt Seed to Seal- tislausprosessia jonka ansiosta Young Living tuottaa maailman ainutlaatuisimmat öljyt. Voit tutustua tuotteisiin etukäteen osoitteessa:
www.youngliving.com

Mahdollisuus myös kehon energiakenttien zyto compass -skannaukseen! Antaa tuotesuositukset mittauksen perusteella!

Skannauksen hinta 10 euroa/hlö.

Jooga alkaa n. Kello 1630. Tunnin aikani tulemme hyödyntämään öljyjä lähinnä niiden terapeuttisen asteen muodossa. Öljyt sopivat herkimmillekin.

Voit ilmoittautua tapahtumaan info@jooga-aitta.com

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Lea ja Minna

—————————–

Tervetuloa aloittamaan uusi vuosi Jooga-Aitalle yinjoogan merkeissä!

Yinjooga työpajat:
Lauantaina 7.1. klo 11 – 14
Sunnuntaina 8.1. klo 18 – 21

Voit osallistua molempiin työpajoihin tai vain toiseen. Kokonaisvaltaisemman kuvan yinjoogasta ja syvemmän mahdollisuuden sukeltaa itseesi saat osallistumalla molempiin päiviin. Molempiin työpajoihin osallistumalla saat työkaluksesi kaksi toisiaan täydentävää harjoitusta, sillä lauantain työpajassa tutustumme uuteen päivään herättelevään harjoitukseen, kun taas sunnuntain työpajassa sukellamme yöunille valmistelevaan harjoitukseen.

Hinta: 80€ molemmat työpajat, 45€ yksi työpaja

Ohjaaja: Milja Horneman

Lisätiedot: 0405645430

Ilmoittautumiset: info@jooga-aitta.com

Vuodenvaihde on erinomainen aika kääntää huomio itseen ja aloittaa uusi vuosi yhteydessä omaan sisimpään. Yinjoogaharjoitus on hitaasti etenevä harjoitus, jossa tärkeintä on oman valinnan kunnioittaminen. Harjoitus luokin mahdollisuuden oman itsen tarkastelulle, jonka pohjalta valintoja voi tehdä sekä joogamatolla että sen ulkopuolella itseään kunnioittaen. Yinjooga on rauhallinen joogamuoto, jolla voidaan vaikuttaa lihasten lisäksi myös syvempiin sidekudoksiin, kuten lihaskalvoketjuihin. Harjoituksessa keskitytään oman kehon tuntemuksiin, hengitykseen sekä mielen liikkeisiin. Asanoissa viivytään muutamista minuuteista jopa kymmeneen minuuttiin.

Työpajoissa teemme yinjoogaharjoitteet, joiden vaikuttavuuden eri tasoja tutkimme molempina päivinä. Tarkastelemme variaatioita harjoituksiin, jotta harjoituksia on mahdollista hyödyntää yksilöllisesti soveltuen myös työpajan jälkeen. Tutustumme yin elementtien lisäksi yang elementteihin, joiden avulla harjoitukseen voi tarpeen tullen lisätä liikettä, juurrutusta sekä vakautusta. Työpajat soveltuvat aloittelijalle, mutta myös jo joogaa harrastaneelle. Yinjooga on erinomainen muoto syventää kehomielen yhteyttä ja muodon myötä voikin aueta täysin uudenlainen tapa antaa joogan tapahtua. Harjoitus avaa sekä kehoa että mieltä ja vaikuttaa myös energeettisellä tasolla. Yinjoogan syvän vaikuttavuuden vuoksi työpajoja ei suositella raskaana oleville, eikä akuutin elämänkriisin aikana.

Tervetuloa syventymään itseesi yinjoogan äärellä.


YOGAWHEEL workshop 21.1.2017 Kello:15.30-18.30

Hinta: 40€ (Ennakkoilmoittaudu 13.1. mennessä hintaan 35€)

Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu info@jooga-aitta.com

Kurssille osallistuja saa joogapyörän omakseen sis. Ohjeet hintaan 59€. Jos sinulla on jo oma pyörä, niin ota se mukaan!

Yoga Wheel on kaikessa yksinkertaisuudessaan pyörä, jonka avulla voidaan venyttää selkää, rintakehää ja jalkoja, harjoittaa tasapainoa ja treenata keskivartaloa. Se tukee selkärankaa tavalla, joka mahdollistaa turvallisen harjoittelun.
Joogapyörä soveltuu kaikille perusterveille ihmisille, eikä aiempaa kokemusta tarvita, sillä tasoja löytyy aloittelijoista edistyneisiin. Kaikki liikkeet tehdään lattialla ja omaa kehoa kuunnellen, joten harjoittelu on miellyttävää ja turvallista. Joogapyörän lisäksi tarvitset vain alustan ja hieman lattiatilaa.

Harjoituksissa keskitytään selän ja rintakehän alueiden avaamiseen erilaisten venytysten avulla.  Tunnilla harjoitellaan myös niska- ja hartiaseisontoja. Näissä liikkeissä joogapyörä tukee selkää tavalla, joka helpottaa asennon saavuttamista ja tekee harjottelusta turvallista.
Tunneilla tehdään eritasoisia liikkeitä ja sisältöä voidaan muokata osallistujien toiveiden mukaan.

————————–

Hei rakkaat maanantaina 12.6.2017 jälleen Kello: 1900 tapahtuu!

Tervetuloa upeaa gongi-äänihoitoon!
Spesiaali-äänihoito jollaista ei taatusti tule vastaan ihan jokapäivä! ♥

Ilmoittaudu info@jooga-aitta.com

Musiikkisessiossa mm. 4 eri planetaarista (isoa) gongia ja kristallikulhoja…

Teksti englanniksi :

———————-

We are coming back to create harmonic sounds for You 🙂

JAGASPACE music:

inspired by the pulse of nature, people and ancient galaxies, allowing us to peek into the
marvellous world of the fairies and opening doors into the birthplace of sunrise.
We offer You vibro-acoustic relaxation sound massage and organic music.
In our sessions people are lying on a soft plaid and feel deep relaxation.

GONG – one of the world’s oldest instruments, will help You achieve a deep state of relaxation. According to Oriental philosophy, Gongs organic sounds help to get rid of fear and other negative emotions. Gong sounds will clear and balance the brain waves. This will contribute to increasing creativity and multiplies the activity of the immune system.

In addition You can also hear:
Kaushalya- voice, violin, Tibetan singing bowls, harmonium
Alex- drums, crystal bowls, Planetary Gongs (Sun, Venus, Mars, Earth, Creation)

Hinta: 30€

Please let us know about your participation by email info@jooga-aitta.com

Varaudu tulemaan hyvissä ajoin paikalle, jotta saamme sinut mukavasti paikallesi.

———————–

TRE – Sressinpoistokurssi 9.12. Kello: 16-18.30

”Junalallinen hierontatuoli” näin nimesin tämän harjoitteen tehdessäni ensimmäistä kertaa TRE:tä. Kehoni liikkui ja värisi juuri oikealla tavalla ja oikeista paikoista, niin kuin olisin ollut juuri minulle räätälöidyssä hierontatuolissa. Mutta pötkötin vain alustani päällä lattialla, ei siinä mitään tuolia ollut. Olin vaikuttunut ja ihmeissäni oman kehoni hienoudesta ja päätin, että tätä kokemusta haluan jakaa myös muille.

Nyt sinulla on mahdollisuus kokea sama ja tutustua oman kehosi hienouteen Jooga-Aitalla perjantaina 9.12. klo.16:00-18:30

Hinta: 89€
Ilmoittaudu: info@jooga-aitta.com viimeistään 2.12.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tälle ihmeelliselle matkalle, mutta myös varoitan: paluuta entiseen ei ehkä ole ❤

————————————–

Om Chanting työpaja PE 18.11.2016 Kello: 16 – 20.30.

HInta 40€
Ilmoittautuminen:
Atma Kriya Yoga

Danske Bank FI54 8000 1710 6522 16 viimeistään 11.11.2016 mennessä.
Atma Kriya Yoga terveisin,
Harry Liljeström
GSM +358400141314
Email harry.liljestrom@saunalahti.fi
Atma Kriya Yogasta lisätietoa löydät: http://www.atmakriya.org/

image

 

 

 

 

 

 

 

Atma Kriya Yoga Atma Kriya Yoga
Atma Kriya Yoga kurssi Oulussa 19.-20.11.2016

Sielu on aina vapaa

Atma Kriya Yogassa on kaikki se mitä tarvitset jotta voit saavuttaa Itse Oivalluksen. Alkaessasi harjoittamaan Atma Kriya Yogaa saat siitä mielenrauhaa ja voimaa elämänmyrskyihin. Kun syvennät Atma Kriya Yoga harjoituksia alkavat kärsivällisyys, voima, viisaus, intutio, ilo ja myötätunto näkyä sinussa enemmän ja enemmän. Lopulta ylitämme elämän kaksijakoisuuden ja Jumalallinen Rakkaus herää meissä. Tämä on se todellinen vapaus.

Miksi Atma Kriya Yoga?

Tehokkain Yoga menetelmä maailmassa.
Helppo oppia ja sitä voi harjoittaa itsekseen tai yhdessä muiden kanssa.
Tekniikat ovat turvallisia ja ne valmistelevat meitä hellävaraisesti kohti Rakkautta vailla ehtoja.
Koemme kokonaisvaltaisen puhdistumisen ja kohottumisen meidän hienojakoisen kehoston energiakeskuksissa.
Polttaa negatiivista karmaa meidän menneistä elämistä ja nykyisestä elämästä.
Atma Kriya Yoga järjestelmän on ihmiskunnalle mahdollistaneet Mahavatar Kriya Babaji ja Paramahamsa Vishwananda

Atma Kriya Yoga “Atma Kriya on yksi tehokkaimmista ja nopeimmista keinoista saavuttaa yhteys Jumalan kanssa. Sen avulla rajoittunut inhimillinen tietoisuus kohotetaan jumalalliseksi kosmiseksi tietoisuudeksi.”

– Mahavatar Babaji
Atma Kriya Yoga “Atma Kriyan harjoittamisen kautta tulet avautumaan enemmän ja tämä auttaa sinua rakastamaan enemmän, ilman tuomitsemista. Haluaisin kaikkien saavuttavan rakkauden puhtaimman muodon, joka löytyy syvältä sydämestämme. Tulet havaitsemaan, että rakkaus voi kasvaa ja siitä voi tulla jumalallista. Ihmiset voivat oppia rakastamaan samalla tavalla kuin Jumala rakastaa.”

– Paramahamsa Vishwananda
Kurssin sisältö:
Kurssin aikana opitaan kaikki Atma Kriya Yoga taso 1 tekniikat. Pääpaino on käytännön oppimisessa. Kurssin lopuksi oppilaalle annetaan Shaktipat, Mahavatar Kriya Babajin ja Paramahamsa Vishwanandan energian siirto.
Opetusaikataulu

pvm: klo: tekniikka:
La 19.11 9-18 09:00-09:30 Intro
09:30-10:30 Japa Kriya, mantra meditaatio
10:30-10:45 Tauko
10:45-12:30 Trinity Meditaatio ja Nada Kriya
12:30-13:30 Lounastauko
13:30-16:00 Pranayama tekniikat
16:00-16:15 Tauko
16:15-17:00 Chakrojen avaaminen/sulkeminen
17:00-18:00 OM Chanting (kaverit ja ystävät ovat myös tervetulleita mukaan!)
Su 20.11 9-17 09:00-10:30 Kertaus lauantaina opituista tekniikoista
10:30-10:45 Tauko
10:45-12:15 Asanat ja Mudrat
12:15-13:15 Lounastauko
13:15-14:45 Main Kriya
14:45-15:00 Tauko
15:00-16:00 Kysymyksiä/Vastauksia
16:00-17:00 Shaktipat
Paikka:
Jooga Aitta, Asemakatu 10, 90100 Oulu
Kurssimaksu:
250 € (Työttömät ja vähävaraiset sopimuksen mukaan)
Ruokailu
Lounastamme Oulun keskustassa. Lounas ei sisälly kurssimaksuun.
Ilmoittautuminen:
Atma Kriya Yoga kurssipaikkasi varmistat, ilmoittautumalla ja maksamalla kurssimaksun 250 € tilille Danske Bank FI54 8000 1710 6522 16 viimeistään 11.11.2016 mennessä.
Atma Kriya Yoga terveisin,
Harry Liljeström
GSM +358400141314
Email harry.liljestrom@saunalahti.fi
Atma Kriya Yogasta lisätietoa löydät: http://www.atmakriya.org/

——————————-

Vanhojen shamaanitekniikoiden kautta matka itseeni, Marko Pellikainen. Apuopettajana toimii Jaana Mellajärvi

La 12.11.2016, klo 10.00 – 17.00
Paikka: Jooga-Aitta, Asemakatu 10, käynti sisäpiha

Hinta: 70€, maksu paikan päällä

Marko on toiminut vajaa kaksikymmentä vuotta henkimaailman parissa.Häntä on henkimaailma ohjannut shamanismin pariin ja hänestä on luonnollisinta toimia shamaanitekniikoiden kanssa. Ne ovat hänelle tuttuja elementtejä. Kurssipäivän aikana käydään läpi näitä tekniikoita sekä kokeillaan mm. shamaanimatkoja rumpujen voimalla.

Otathan omat eväät matkaan. Marko ja Jaana tarjoavat kahvit/teet ja pientä purtavaa.

Ilmoittautumiset Jaanalle 040-7464521. Varaathan paikkasi ajoissa!

Nähdään kurssilla ja ihanaa talven odotusta sinulle toivovat Marko ja Jaana

————————-

LA 22.10. Klo 11-13:30

Hinta 25€
ILMOITTAUTUMINEN VIIM. 20.10. Jooga-Aittaan: info@jooga-aitta.com

Tarjoamme Minnan ja Hannan sydäntä avaavan ja hellivän lauantain special

Sydänteema antaa sinun helliä sydäntäsi sisältä ja ulkoa.

Sydänchakraa työstäen avaamme kehoa,hengittäen, joogaten, meditoiden, ääntä avaamalla, ja äänikylvystä nauttien. Avaamme aistit, tunteet, tutustumme itseemme lempeästi rakkaudella.

Avaamme joogan avulla koko kehon, löydämme jännitteet, tukokset ja hengittäen vapautamme vanhaa energiaa. Päästämme irti vanhasta, siitä, mitä emme tarvitse enää. Hengitämme sisään uutta energiaa pranaa, rakkautta ja myötätuntoa, rauhaa, onnellisuutta ja iloa. Harjoituksessa käytetään hyödyksi erilaisia hengitysharjoituksia. Käytämme myös apuvälineitä. Teemme työtä itsemme kanssa, mutta myös toistemme kanssa.

Sydänmeditaatiossa keskitytään sydänkeskuksen avaamiseen, herkistämiseen ja sen virtauksen vahvistamiseen. Sydänmeditaatio vahvistaa sydämen ominaisuuksia (mm. elämän iloa, rauhaa ja rakkautta) sekä hoitaa lempeästi vanhoja suruja ja haavoja. Sydänkeskukseen liittyy salaisuus: sydän on ovi persoonallisuuden maailmasta sieluumme ja henkeemme, ja sydänmeditaation avulla voimme vahvistaa näiden syvempien, rakkaudellisten puoliemme ilmenemistä arkielämässämme. Siten pystymme myös entistä paremmin hyväksymään elämän sellaisena kuin se on ja tulevaisuuden sellaisena kuin se meille avautuu.

Äänikylvyssä voimme antautua tiibetiläisten äänimaljojen ja feng-kongin eli aurinkokongin tai tuulikongin harmoniselle äänimaailmalle. Äänikylvyssä käytettävät äänimaljat ja gongi ovat valmistettu erityisesti hoitaviksi soittimiksi ja niiden värähtely on peräisin ikiaikaisesta tiibetiläisestä viisaudesta ja taonnan taidosta. Äänimaljat koostuvat tarkoin valitusta metalliseoksesta (jossa on aina mukana myös pala vanhaa maljaa) ja niiden taonta ja lopullinen virittäminen on mestarin taidonnäyte.
Näiden soittimien tuottamat lempeät, harmoniset äänet ovat syvästi rentouttavia ja niiden hoitava ja hyvää tekevä värähtely voi huuhdella koko olemustamme uudistaen ja tasapainottaen meitä.

Uskalla antautua itsellesi. Anna elämän koskettaa. Toivotamme sinut sydämellisesti tervetuloa.

Om Shanti,
Jooga-Aitan Minna ja Sound & Silence:n Hanna

—————————-

Hei rakkaat Sunnuntaina 9.10.2016 Kello: 17.00 tapahtuu!

Tervetuloa upeaa gongi-äänihoitoon!
Spesiaali-äänihoito jollaista ei taatusti tule vastaan ihan jokapäivä!

Musiikkisessiossa mm. 4 eri planetaarista (isoa) gongia ja kristallikulhoja…

Teksti englanniksi :

———————-

We are coming back to create harmonic sounds for You 🙂

JAGASPACE music:

inspired by the pulse of nature, people and ancient galaxies, allowing us to peek into the
marvellous world of the fairies and opening doors into the birthplace of sunrise.
We offer You vibro-acoustic relaxation sound massage and organic music.
In our sessions people are lying on a soft plaid and feel deep relaxation.

GONG – one of the world’s oldest instruments, will help You achieve a deep state of relaxation. According to Oriental philosophy, Gongs organic sounds help to get rid of fear and other negative emotions. Gong sounds will clear and balance the brain waves. This will contribute to increasing creativity and multiplies the activity of the immune system.

In addition You can also hear:
Kaushalya- voice, violin, Tibetan singing bowls, harmonium
Alex- drums, crystal bowls, Planetary Gongs (Sun, Venus, Mars, Earth, Creation)

price for the concert is 20e

Please let us know about your participation by email jagaspace.gongspa@gmail.com

NB!!! Please take Your own plaid and also please come 20 minutes earlier 🙂

https://www.facebook.com/Jagaspace-sound-traveling-Gong-SP…/

——————————————————————–

REBIRTHING 18.10.-19.10.2016
Tietoisen ja katkeamattoman hengityksen avulla voit lisätä elämänvoimaasi (prana, chi, ki), jolloin energia alkaa liikkua vapaasti ympäriLisää kehoasi. Elämänvoiman lisääntyminen aiheuttaa erilaisia fyysisiä tuntemuksia, kuten esimerkiksi puutumista, pistelyä tai aaltoja.Kehomme muodostuu neljästä eri energiatasosta; fyysisestä, emotionaalisesta, mentaalisesta sekä henkisestä. Rebirthing-hengitys vaikuttaa yhtä aikaa kaikilla näillä osa-alueilla vapauttaen meihin jumiutuneita tukoksia.Rebirthing-kokemuksesi voivat olla joka kerta erilaisia. Voit tuntea fyysistä kipua tai mielihyvää, tai kuumuuden tunnetta emootioiden (suru, viha jne.) vapautuessa kehostasi. Sessio voi myös auttaa sinua vapautumaan kielteisistä uskomuksista ja löytämään uusia myönteisiä ajatusmalleja. Se voi olla hyvin syvä ja voimakas henkinen kokemus.Kehomme neljä eri energiatasoa voivat joskus olla erkaantuneita toisistaan. Syvälle solutasolle menevässä rebirthing-hengitystyöskentelyssä voit jälleen yhdistää nämä energiat kokonaisuudeksi. Tuloksena on usein täydellinen selkeyden ja tietoisuuden tila. Prosessi voimaannuttaa ja vapauttaa meidät uhri-ajattelusta.Oppiessasi käyttämään tietoista ja katkeamatonta hengitystä muutostyökaluna, opit vapauttamaan kehosi traumojen ja tukahdutettujen kokemusten aiheuttamista energiatukoksista.Paolo tulee opastamaan sinut turvallisesti tämän matkan läpi, voit lukea hänestä lisää täältä.Paolo @ Rebirthing Scandinavia
Ryhmäsessioihin on hyvä pukeutua rennosti asuun, joka mahdollistaa vapaan liikkumisen. Raskaan aterian nauttimista 1-2 tuntia ennen sessiota tulisi välttää, hedelmät ovat hyvä vaihtoehto.
Paolo asuu Bergenissä Norjassa, mutta matkustaa säännöllisesti ympäri Suomea ja Skandinaviaa. Ota vapaasti yhteyttä Paoloon jos olet kiinnostunut kokeilemaan Rebirthing-terapiaa. Voit pyytää häntä vierailemaan alueellasi joko työpajojen tai yksityissessioiden merkeissä.Lisätietoa täältä:https://rebirthingscandinavia.wordpress.com/

https://www.facebook.com/rebirthinscandinavia

kiinnostunut kokeilemaan Rebirthing-terapiaa. Voit pyytää häntä vierailemaan alueellasi joko työpajojen tai yksityissessioiden merkeissä.
———————————————————————————————-

Syventävä lisäkoulutus joogaopettajille/kehotyöskentelijöille/äitiysohjaajille/doulille/kätilöille: ”IN-DEPTH BIRTH EMPOWERMENT BY YOGA” 16.7.2016

Hinta: 95,- (sis. osallistumistodistuksen 6h, litteet, teen, pientä purtavaa)
Tiedustelut ja ilmoittautuminen: info@linnaea.net.

HUOM! Tämä kurssi ei ole sama jonka annoin pari vuotta sitten Oulussa (how to modify your class), vaan keskittyy pääasiallisesti synnytykseen!

OHJELMA:

Aamu 10:00 – 12:30 (lyhyt tauko välissä):

Lyhyt luento raskauden ja synnytyksen luonnollisen fysiologian tukemisesta jooga-anatomian näkökulmasta; mitä tarkoittaa voimaantuminen niin fyysisellä kuin henkiselläkin tasolla? Miten synnytyspelon/stressin voi kohdata ja lievittää? Miten ja miksi vahvistat yhteyttäsi vauvaan ja ’valaiset’ päivittäin kohtuasi? Aamu jatkuu lempeällä kehotyöskentelyllä jossa keskitytään omaan kokemukseen, asentoihin ja hengitykseen synnytyksen eri vaiheissa. Tunti sopii raskauden kaikkiin vaiheisiin, varsinkin loppuvaiheeseen jossa valmistaudutaan synnytykseen.

Lounastauko: 12:30 – 13:45
Iltapäivä: 13:45 – 16:30 uur

Miten tuet odottavan äidin omia valintoja ilman vastakkain asettelua?
Miten synnyttämisestä tehdään (kotona tai sairaalassa) mahdollisimman voimaannuttava kokemus? Mitkä asiat siihen vaikuttavat, ja mikä tärkeintä; miten voit siihen itse vaikuttaa?
Mitä on intuitiivinen ponnistaminen? Yhteys ja sen vaikutus syntyvään vauvaan. Käydään läpi aamun tunti esim. joogiset hengitystekniikat, äänenkäyttö ja asennot synnytyksen/ponnistamisen eri vaiheissa.
Iltapäivä on interaktiinen ja intiimi, eli on tilaa kysymyksille ja keskustelulle siitä mitä käytännössä tulee vastaan kun valmistaudutaan synnyttämään.

Kurssin aikana annetaan uusinta, tutkittua tietoa siitä miten partnerin tuki vaikuttaa odottavan äidin turvallisuuden tunteeseen, (itse)luottamukseen, ja kykyyn rentoutua ja nauttia yhdessä. Keskeistä on myös sekä raskauden että synnytyksen luonnollinen fysiologia ja raskauteen/synnytykseen liittyvät tietoiset valinnat.

Opettaja: Minna Sangi/Praktijk Linnaea ja integraalista synnytystvalmennusta tukevan yhdistyksen De Geboortenis perustajajäsen (Alankomaat).

Lisätietoja opettajasta: http://www.linnaea.net/-website-information-for-finnish-speakers.html

Lämpimästi tervetuloa!
Minna

———————————————-

AMMA-ILLAT – VAPAA PÄÄSY

Eri puolilla Suomea järjestetään säännöllisesti Amma-iltoja eli satsangeja. Sanskriitinkielinen sana satsang tarkoittaa kokoontumista yhteen totuuden seurassa. Satsang voi tuoda meidät yhteen paitsi keskenämme myös lähempään yhteyteen perimmäisen totuuden kanssa.

Amma-iltojen ohjelma ohjelma koostuu yleensä resitaatioista (pyhien nimien lausuminen), opetuksien kuuntelemisesta, henkisistä lauluista (bhajan) ja meditaatiosta. Kaikki ovat tervetulleita näihin tilaisuuksiiin.

JOOGA JA VIINI, VINO & JOOGA nyt Oulussa ensimmäistä kertaa.

Jooga-, ruoka- ja kuohuviini-ilta Istanbulissa
mikä loistava yhdistelmä!

Pidätkö joogasta? Pidätkö hyvästä ruoasta? Pidätkö kuohuviinistä? Niin mekin.
Ainutlaatuinen tilaisuus joogata Jooga-Aitalta tutun Minna Juntusen johdolla.
Rentouttavan joogan jälkeen herkutellemme Istanbulin kasvisruoilla ja maistellemme
Katariina Immosen edustamia kuohuviinejä Arvid Nordquistiltä.

Mielessämme oli ainoastaan yksi asia:
haluamme tarjota teille unohtumattoman Jooga- ja herkutteluillan.

Lämminhenkinen ilta alkaa 13.5.2016 klo 18 joogalla
Ravintola Istanbulin tunnelmallisessa Topkapi-kabinetissa.

Illan hinta 60 € / hlö

Lämpimästi tervetuloa
Leena, Katariina ja Minna

Varmistathan osallistumisesi 10.5 mennessä sähköisesti osoitteeseen
istanbul@istanbuloriental.fi tai soittamalla puh. 08 3112 922