Yritysjooga

Jooga-Aitta tarjoaa yritysjoogaa ja joogakokouksia yrityksille

Suunnitteletko yrityksen virkistyspäivää?

Yritysjooga voi olla päivän avaava harjoitus, harjoitus keskellä päivää tai päivän jälkeen. Yritysjoogaan voit yhdistää mukavan yhdessäolon ja myös kokouksen Jooga-Aitan tiloissa. Lempeä harjoitus avaa ja häätää stressin sekä pitää huolen kehon ja mielen virkeydestä.

Jooga-Aitta sijaitsee Oulun ydinkeskustassa. Rauhaisa, miellyttävä tila tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen ja rakentavaan yhdessäoloon. Järjestämme tarvittaessa myös kevyen juoma- ja napostelutarjoilun.

Uudenlainen Yritysjooga – Hyvinvointia, terveyttä, rentoutumista ja iloista yhdessäoloa koko porukalla

Yhteinen rauhoittumishetki voi lisätä yhteishenkeä työpaikoille. Jooga sopii erinomaisesti tiimipäivään tai tiimien virkistyshetkeen, kuin myös viikottaiseksi työhyvinvointia edistäväksi ja kehoa huoltavaksi rutiiniksi. Tunnit räätälöidään aina oman ryhmän tarpeen ja aiemman kokemuksen mukaan juuri sellaiseksi, että se palvelee asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla.

Yritysasiakkaillemme räätälöimme aina tarpeiden mukaan tunnit. Yritysjooga voi olla myös kerran viikossa tapahtuva yhteinen joogatunti. Suoritusvapaa jooga tasaa hektistä työpäivää ja virkistää mieltä ja kehoa. Kauniit puitteet ja uudenlainen lähestymistapa työnteon rutiineihin avaa mielen ja kehon onnistunutta päivää varten ja auttaa jaksamaan. Jooga poistaa stressiä, lisää elinvoimaisuutta, kehittää luovuutta ja keskittymiskyky paranee.

Joogakokous sopii kaikille

Joogakokous-paketti sisältää joogaharjoituksen, joka on vaivaton huomioiden ryhmän erityistarpeet ja toiveet. Yritysjooga yhdistettynä kokoukseen voi olla todella virkistävä uusi kokemus. Voitte kokoustaa tuolien ja pöytien ja sohvan ääressä tai istua vaihdellen joogasalin lattialla Joogamatolla maaten, tyynyillä tai bolstereilla istuen. Joulukuussa uudistuva oleskelutila myös tuottaa viherkasvien ympäröimänä zenmäistä tunnelmaa ja mielenrauhaa. Joogan jälkeen levollinen mieli on avoin uusille ideoille.

Anna rauhan laskeutua Jooga-Aitan ihanissa tiloissa

Joogakokous sisältää kahvi- ja teetarjoilun sekä pientä tarjottavaa toiveiden mukaan. Pyrimme tarjoamaan terveellisiä vaihtoehtoja asiakkaillemme omasta valikoimastamme.

Tarjoa unohtumaton kokouselämys.

Lisätiedot ja varaukset: info@jooga-aitta.com tai puhelimitse 045 8614213.

POLTTARIJOOGA

Suunnitteletko illanviettoa, syntymäpäiviä tai polttareita? Autamme sinua järjestämään mukavan ja rentouttavan kokemuksen, joka muistetaan. Joogat on suunnattu erikokoisille ryhmille, kuten yrityksille ja ystäväporukoille.

Voit antaa meidän järjestää ohjatun tapahtuman toiveittesi mukaisesti. 

Me räätälöimme teille sopivan joogan ja pienet tarjottavat halutessanne.

Lisätiedot ja varaukset: info@jooga-aitta.com tai puhelimitse 045 8614213.