Auyrveda & Svastha Yoga

179,00

Osasto:

Kuvaus

Auyrveda & Svastha Jooga – Tervetuloa lämpimästi lähestymään kehoasi Joogaterapian keinoin

Paikka: Jooga-Aitta
Tapaamme keskiviikkoisin 24.1.,31.1.,7.2.,14.2.,21.2.,28.2.
Kello: 18.00 – 20.00

Tervetuloa lähestymään kehoasi Joogaterapian keinoin. Kurssi on Non Glamorous, täytettynä hyväksyvällä rakkausteemalla itseäsi kohtaan, sillä emme pyri näyttämään kauniilta asanoissa, vaan keskitymme siihen, miten sinä tiedostat omaa kehoasi rakkaudella, lempeästi ja armeliaasti hyväksyen sen sellaisena kuin se on. Saat apukeinoja mm. kivunhallintaan ja miten saat pidettyä oman itsesi kunnossa ja liikkeellä. Tuntii sopii kaikille, jotka haluavat oppia tulemaan enemmän tietoiseksi omasta kehostaan ja sen rajoista. Liikkeitä tehdään tietoisesti ja kivuttomasti. Voimme opettaa aivoille, että liikettä ilman kipua on mahdollista. Tärkeintä on se, että kukin osallistuja keskittyy vain siihen, mihin oma keho on kulloinkin valmis. Tietoisesti tehtyjen harjoitusten kautta myös hengitys rauhoittuu, mieli tyyntyy ja keho rentoutuu, joka johtaa useimmiten myös kipukokemuksen lievittymiseen. Tutustumme myös eri joogavälineisiin, joista voi olla sinulle myöhemmin, iloa, apua ja hyötyä. Kurssin jälkeen sinulla on hyvä pohja jatkaa joogaa, ja saat myös varmuutta ja uskallusta osallistua turvallisin mielin jatkossa sinulle sopiville joogatunneille.

Kurssin pitää Jooga-Aitan Minna Juntunen, Joogaterapiaan erikoistuva joogaopettaja

Kurssin tukihenkilönä toimii Kipulääkäri Selina Kuittinen

Ilmoittautuminen ja lisätiedot info@jooga-aitta.com tai 0458614214 viimeistään 10.1. Paikkoja rajoitetusti.

Hinta: 6x kerran moduuli 179€, Early Bird hinta 169€ maksaessasi viimeistään 29.12.2017. Aikaisemman moduulin osallistuneet saavat kurssin Early Bird hintaan.

PERUUTUSEHDOT:
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50% osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan tai se perutaan moduulin alkaessa, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.